Numbo Call Blocker: Stop Unwanted Calls
Get rid of spam forever!

Ověřená společnost Ověřená společnost

Blockspamcalls AI detekce

Vyhledávání volajícího

Pozitivní hodnocení
4.20
3
Hodnocení Počet hodnocení
0
Komentáře

Znáte toto číslo?

Tlačítko Znám toto číslo
Ano
Tlačítko Neznám toto číslo
Ne

AI Reference BETA

MUDr. Barbara Čvančarová
Od Marjánkou 12, 16000 Praha
4.6
(27 recenze)
Pediatr
Pediatr
Více informací
Praktická lékařka pro děti a dorost
Telefonní číslo
Telefonní číslo +420 220 560 697pozitivní hodnocení. Telefonní číslo patří do kategorie Společnost. U tohoto telefonní čísla neevidujeme žádné hodnocení. Telefonní číslo by mohlo být typu pevná linka. +420 předvolba je rezervována pro Česká republika. Telefonní číslo se vyskytuje v časovém pásmu Europe/Prague. Aktuální čas v tomto časovém pásmu je Čtvrtek 06:47.
Umístění kanceláře
Anonym
5.0
Kdybychom ji pro nás i naše dvojčata neměli, museli bychom si ji vymyslet... Necpe léky (děti měly antibiotika jednou za 4 roky života), má zdravou autoritu, z ordinace odcházíme vždy v pohodě a zpola již uzdraveni. Vzácná bytost.
Anonym
2.0
Přemýšlím o změně lékařky, nelíbí se mi její přístup. Je velmi laxní, o co si neřekneme, to nedostaneme, na co se nezeptáme, to nám neřekne. Též mi vadí dost zanedbaná čekárna se špinavými hračkami atd, též sama paní doktorka má téměř pokaždé špinavý plášť a děravé punčocháče. Neprofesionální.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní doktorka chová velkou lásku k dětem to vám můžu potvrdit a má 20 letou prakci
Anonym
5.0
Naprosto užasná paní doktorka. Jsem velice spokojená! Vždy dobře poradí a doporučí šetrné a hlavně účinné léčivo. Chodíme k ní celá rodina. Paní doktorka milá, vztřícná a na děti velice milá.
Anonym
5.0
Skvělý profesionál s příjemným lidským přístupem. S důvěrou se na ni vždy obrací celá rodina, výhodou je, že je rodinná lékařka pro děti i dospělé, což navozuje bližší vztahy mezi lékařkou a členy rodiny. Vždy ochotná, nezavrhuje žádné léčebné metody. Má přehled o nejmodernějších metodách současné…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Výborný a vstřícný přístup, oceňuji to, že vychází vstříc rodičům, ať už chtějí klasický léčebný postup nebo alternativu. je skvělé, že existuje i v našem prostředí rodinný lékař...jsem moc ráda, že se mi podařilo sebe a syna dostat do její péče..
Anonym
5.0
Nejlepší lékařka jakou jsem kdy poznala. Chodíme k ní skoro celá rodina. Skvělý přístup a ochota. Mělo by býti více lékařů jako je tato doktorka, protože ona je naprosto skvělá. :)
Anonym
4.0
Ja ji miluji je nejlepší je to moje maminka```Hodnocení bylo změněno na "Doporučuji". Důvod: Obsah komentáře je příliš strohý na nejvyšší hodnocení.```
Anonym
4.0
Best```Hodnocení bylo změněno na "Doporučuji". Důvod: Obsah komentáře je příliš strohý na nejvyšší hodnocení.```
Anonym
5.0
Výborná paní doktorka - přesně takovou, jakou jsme hledali. Její slova "Hlavně buďte zdraví, ať mě nepotřebujete," mluví za vše. Vřele doporučuji všem dětem i dospělým, kteří jsou nakloněni přirozenému léčení nemocí a laskavému přístupu, nikoli direktivnímu ž absolutistickému, s jakým se stkáváme u…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní doktorka je bezvadná, neboť se zabývá antroposofickou medicínou, kterou léčí své pacienty, pokud o to mají zájem. Zabývá se celým člověkem, nejen jeho tělem... Je to založeno na výborné znalosti člověka jako bytosti a jeho vývojových fázích.
Anonym
5.0
V Česku jediná dětská anthroposofická lékařka, čili lékařka, která jako nadstavbu mimo běžné medicíny používá i jiné celostní sofistikované metody.
Anonym
5.0
Jako zdravotnik ocenuji ze nic nepodceni- a zaroven nevysiluje a nehoni nas po vysetrenich, kdyz o nic nejde. Nepresli jsme k ni kvuli homeopatii(ocenuji, ze mi ji necpe, i kdyz ji sama pouziva), ale kvuli opravdu peclivemu pristupu k nasim problemum,kdyz uz naky jsou.
Anonym
5.0
Až zo Slovenska sme ju navštevovali s oboma deťmi, jej pohľad nám vždy pomohol.
Anonym
5.0
Paní doktorka je milá, chodíme k ní už léta celá rodina. Nic nevnucuje, když se zeptám, poradí, díky ní byly děti ušetřený častokrát antibiotik, nedává je pokud není nutno. Má skvělého zdravotního bratra, oba jsou super tým, můžu doporučit .
Anonym
2.0
Pokud se nedoptate na to, co chcete vedet, dost malo se dozvite. Nevysvetli vam veci sama od sebe a nerekne skoro nic k vasemu problemu. Pusobi nevyskolene. Kdysi mi nedokazala ani poradit, co brat za leky a az kdyz jsem je navrhla ja, rekla mi, ze je to idealni reseni - druhy den zabraly...…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Velmi doporucuji
Anonym
5.0
Pani doktorku jsme objevili diky doporuceni jedne nasi zname. Jeji pozitivni, profesionalni a prakticky pristup nam ihned ucaroval, stejne jako jeji ochota vyslechnout a v pripade potreby probrat mozna reseni. Velice rychle jsme k ni tim padem zacali chodit vsichni (2 dospeli a male dite) a dodnes…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Opravdova doktorka velmi osobni lidsky pristup se znalosti homeopatie ne jen alopatie
Anonym
5.0
Je krásná a silná lékařka, která svou prostotou a upřímností osvěcuje své okolí
Anonym
5.0
Je nejen krásná, je i milá. Ale především je to odbornice, lékařka s celostním pohledem na zdraví a problémy nejen dětí, ale i dospělých. Takových lékařů s její erudací a homeopatickým rozhledem je velmi málo.
Anonym
3.0
Jsem ráda, paní doktorka nám už víckrát moc pomohla. Mně i dětem.
Anonym
5.0
Jsem nadšená přístupem paní doktorky. Oceňuji možnost ji navštěvovat jako celá rodina. Především po změně pediatra pociťuji obrovskou změnu ve stylu komunikace, schopnosti naslouchání a možnosti léčení blízkého přírodě. Doporučila bych ji všem, kdo se chce v ordinaci lékaře cítit jako partner, a ne…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Skvělý přístup k pacientovi, velmi vstřícná a chápající, umí vyslechnout (což u českých lékařů nebývá pravidlem), nabízí varianty léčby (pokud lze).. velmi oceňuji, že je zároveň praktický lékař i pediatr - může k ní chodit celá naše rodina..
Anonym
5.0
Milá,empatická,profesionální,děti ji milují.Žádné zbytečné řeči a nepotřebná vyšetření,přesto nám vždy pomohla-tedy mně i mým pěti ratolestem.Vřele doporučuji a těm,kdo mají pocit,že málo poučuje a nepíše dostatek léků-přejděte ke kterémukoliv jinému pediatrovi.Uvolníte tím místo zájemcům o tento…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní doktorku si moc ceníme, a děkujeme, že jste! Jsem taky zdravotník, a hrozně nepříjemný pacient :) Tady jsme konečně v péči kompetentní osoby, která se neustále vzdělává, přednáší, a s našimi problémy si ví rady. Lidský a příjemný přístup je pak k tomu všemu na zdejší pomery k neuvěření.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Emapatická bytost výjmečných kvalit.

Hodnocení telefonního čísla +420 220 560 697

Pozitivní hodnocení
Blockspamcalls AI detekce
Společnost
07-20-2021
3x
Více recenzí
Tlačítko Více recenzí
Skrýt recenze
Tlačítko Skrýt recenzí

Naši pomocníci blokování hovorů

Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.

Máte dost otravných telefonátů?

Získejte aplikaci!

Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.

Dovolte aplikaci, aby pro vás identifikovala volající.

Získejte aplikaci!

Přidat moji recenzi

Jméno/firma volajícího

Kdo vám volal z 220560697?

Možné zápisy tohoto telefonního čísla jsou:
220560697
220 560 697
00420 220 560 697
+420 220 560 697
+420 220 560 697
00 420 220 560 697
220 560 697
+420 220 560 697
00420 220 560 697
00420220560697
tel:+420-220-560-697
tel:00420-220-560-697