Numbo Call Blocker: Stop Unwanted Calls
Get rid of spam forever!

Ověřená společnost Ověřená společnost

Blockspamcalls AI detekce

Vyhledávání volajícího

Pozitivní hodnocení
4.20
3
Hodnocení Počet hodnocení
0
Komentáře

Znáte toto číslo?

Tlačítko Znám toto číslo
Ano
Tlačítko Neznám toto číslo
Ne

AI Reference BETA

MUDr. Petr Holý
Mazurská 484/2, 181 00 Praha
4.9
(100 recenze)
Gynekolog
Gynekolog
Kontaktní informace
Více informací
Gynekologie
Telefonní číslo
Telefonní číslo +420 283 024 353pozitivní hodnocení. Telefonní číslo patří do kategorie Společnost. U tohoto telefonní čísla neevidujeme žádné hodnocení. Telefonní číslo by mohlo být typu pevná linka. +420 předvolba je rezervována pro Česká republika. Telefonní číslo se vyskytuje v časovém pásmu Europe/Prague. Aktuální čas v tomto časovém pásmu je Čtvrtek 06:07.
Umístění kanceláře
Anonym
4.0
Návštěva byla pouze preventivní, nemusela jsem řešit zatím naštěstí žádné problémy, paní doktorka je velice milá, vše podrobně vysvětlí a zodpoví všechny dotazy.
Anonym
5.0
První dojem na paní doktorku Mullerovou je pozitivní. Zatím pouze jedna návštěva, ale vstřícný postoj a milé jednání.
Anonym
5.0
Bez dlouhého zbytečného čekání, běžná preventivní prohlídka. Našla jsem on line a jsem maximálně spokojena.
Anonym
5.0
Vše probíhalo bez problémů, pan doktor i sestřička byli moc milí. Děkuji za registraci právě u Vás!
Anonym
5.0
Zatím první návštěva, ale paní doktorka se zdá být velmi dobrá v tom, co dělá. Nikdy jsem k ženám- gynekoložkám netíhla, ale měním názor. Pokud jste nové a hledáte někoho jako já, doporučuji
Anonym
5.0
Sestry i doktori jsou mili, ochotne zodpovi dotazy, pripadne poradi. Navsteva netrvala dlouho, dokonce ani cekani v cekarne. Spokojenost
Anonym
5.0
Paní doktorka Mullerová je vynikající. Profesionální přístup, velice milé chování a příjemná ordinace.Mohu jedině doporučit.
Anonym
5.0
Paní sestricka i pan doktor velice sympaticky a prijemny. Objednani bylo na cas a vysetreni rychle.
Anonym
5.0
Pan doktor i sestřička jsou moc fajn. Návštěva proběhla bez problémů. Pan doktor všechno pěkně vysvětlí, co a jak provádí. Jsem ráda, že chodím zrovna do téhle ordinace.
Anonym
5.0
Pani doktorka bola moc mila :) Vysvetlila rozdiel medzi antikoncepciami a poradila, co je najlepsie v mojom pripade
Anonym
5.0
Dnes večer jsem byla na prohlídce kvůli sestupu dělohy. Ordinovala mladá doktorka paní Sikorová. Moc se mi líbila. Všechno důkladně vysvětlila, ukázala na obrázku jak vypadáji mé orgány v tomto mém stavu. Byla ochotná, vstřícná, pozorně poslouchala, snažila se porozumět mé vůbec nedokonalé češtině.…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Z důvodu dlouhodobější nespokojenosti s naším lékařem (má výrazné problémy s alkoholem), jsem se rozhodla změnit pro sebe i dceru lékaře. Dle hodnocení na www.znamylekar.cz jsem zvolila MUDr. Holého a v pondělí jsme absolvovaly vstupní prohlídku. Prohlížela nás paní doktorka a byly jsme velmi…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan doktor i sestřička jsou velmi milý a příjemní lidé. Poradí, vše vysvětlí. Jsem ráda, že jsem si ordinaci mudr.Holého vybrala.
Anonym
5.0
Pan doktor je moc milý a ochotný, jsem moc rada, ze jsem se svěřila do jeho rukou, moc mi pomohl. Díky nemu jsem došla včas na konizaci děložního čípku a přešla tak velkým problémům.
Anonym
5.0
Sestřička je moc milá, vyšla mi vstříc a kvůli akutním potížím mě objednala na první prohlídku hned následující den. Pan doktor je příjemný. Zatím jsem spokojená.
Anonym
5.0
Byla jsem na vstupním vyšetření u paní doktorky Müllerové. Byla velmi příjemná a ochotná mi vše objasnit a vysvětlit. Jsem velmi spokojená.
Anonym
5.0
MUDr. Petr Holý – poděkování Ráda bych poděkovala panu doktorovi Holému, který byl u mého porodu v porodnici na Bulovce. Jako prvorodička jsem bohužel neměla zrovna ukázkový porod, přenášela jsem, porod byl vyvolávaný a trval opravdu dlouho, měla jsem přirostlou placentu a po porodu jsem byla ještě…
... zobrazit více
Anonym
5.0
MUDr. Holy je moc dobry a vzdelany doktor, verim mu. Odhalili muj problem a moc mi pomohl. Mohu jen doporucit.
Anonym
5.0
Nemohu soudit dlouhodobě, k paní doktorce Müllerové jsou jsem se přeregistrovala od jiného lékaře, ale řečeno slovy klasika - "nebe a dudy". Byla jsem v šoku, ale v tom dobrém slova smyslu, paní doktorka komunikuje, vysvětluje, hledá řešení. Velmi milá. Její sestřička také.
Anonym
5.0
Pan doktor i sestra byli milí, vyšetření i komunikace proběhly bez potíží. Doporučuji i pro jeho lidský přístup k pacientům.
Anonym
5.0
Pani doktorku bych doporučila úplně všem! Milá, příjemna, sympatická a velice šikovná. Odpovedela mi ochotne na vsechny me otazky. Sestricku taky velice chválím. Dlouho jsem hledala až jsem konečně našla !!!! :)
Anonym
5.0
Je mě už přes 60 let už jsem poznala hodně gynekologů ale na pana doktora nikdo neměl-Jsem velmi spokojená s jeho přístupem řešit problémy u takových žen jako jsem věkově já s citem a perfektně.Moc chválim .Krapková
Anonym
5.0
Jsem nová pacientka a to od letošního roku, takže jsem byla zatím jen na dvou prohlídkách a s péčí jsem zatím spokojená. Můj dlouholetý gy lékař odešel do penze, přihlásila jsem se tedy k p. MUDr Holému, kde mne doporučili na MAMOGRAF, pan doktor mne prohlédl a protože bylo vše v pořádku tak se…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Přidávám se ke všem nadšeným názorům, díky kterým jsem si tuto ordinaci vybrala. Pan doktor i sestra jsou velice milí a pohodoví. Gynekologická prohlídka přece jen je docela intimní záležitost, takže jsem ráda, že pan doktor zvolil profesionální a vlídný přístup.
Anonym
5.0
S doktorkou Mullerovou jsem spokojená, je milá, pečlivá, vše vysvětlí. Překvapil mě sice poplatek za vstupní vyšetření (250 Kč), ale asi je to běžné.
Anonym
5.0
Skvělý přístup, profesionální. Vyhovuje mi možnost objednání se přes online formulář. Oceňuji i dodržení pak času objednání. Moc za vše děkuji. :-)
Anonym
5.0
Ambulanci dr. Holého jsem navštívila poprvé, paní doktorka byla vstřícná, citlivá a profesionální, i sestřička byla milá a ochotná.
Anonym
5.0
Po vystridani mnoha gynekologu konecne spokojena. Velmi profesionalni pristup, vrele doporucuji vsem co maji jako ja spatne zkusenosti s jinymi doktory.
Anonym
5.0
Byla jsem u pana dr.Holého poprvé, takže ještě nemohu moc soudit. Nicméně první návštěvě není co vytknout. Pan doktor byl velmi milý, vstřícný a přátelský. Vybrala jsem si ho na základě recenzí na tomto webu a zatím vše, co se zde píše, je pravdivé. Věřím, že i do budoucna nebude žádný problém.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Velmi sympatický pan doktor, má profesionální přístup. Pěkné prostředí. Můj dotaz vysvětlil v klidu bez pocitu, že ho zdržuju... před 16 lety byl u mého druhého porodu na Bulovce a vše proběhlo v pořádku...zotavila jsem se daleko rychleji oproti prvnímu porodu.... děkuji
Anonym
5.0
Vyhovuje mi hned několik věcí: objednání přes internet je velice pohodlné, a v ordinaci jsou dochvilní, takže se nečeká. Pan doktor Holý (nebo i jiný doktor v této ordinaci) i sestřičky jsou všichni velice milí, trpěliví a vše pečlivě vysvětlí. A vyšetření je i přesto rychlé, takže tam člověk…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Velmi milý a příjemný pan doktor, skvělý přístup, pěkná ordinace. Všechno naprosto perfektní, ani jsem nečekala, že návštěva gynekologa muže být příjemná, nikoliv stresující. Moc děkuji!
Anonym
5.0
Pan doktor i sestřička jsou velmi milí a určitě se k nim budu velmi ráda vracet. Jsem šťastná, že jsem se na základě vynikajících referencí k panu doktorovi přihlásila. Určitě jsem neprohloupila. Byla jsem jen na preventivní prohlídce a vše bylo v pořádku, takže odborné hledisko zatím hodnotit…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Po první návštěvě jsem opravdu příjemně překvapená. Velmi příjemný pan doktor i sestra, skvělá komunikace, slušné a otevřené jednání. Pan doktor ochotně vysvětlil, co bylo třeba. Takové jednání bohužel není samozřejmostí, což hodnotím na základě předchozích zkušeností s celkem 3 jinými lékaři.…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Dr. Mullerova je velmi príjemná, mám výborné skusenosti. som velmi spokojná. vrele odporucam kazdemu. nemusim sa bat, ani sa psychicky pripravovat na kontrolu
Anonym
5.0
Vyšetření bylo v pohodě, žádná bolest nebo nepříjemný pocit . Lékař je příjemný a profesionální. Všechno bylo v klidu a dobře atmosféře.
Anonym
5.0
Paní doktorka byla velmi milá a vše proběhlo v naprostém pořádku...žádné zbytečné poplatky ani nabídky nejnovějších farmaceutických produktů. Sestřička je správný profík proškolený léty praxe.
Anonym
5.0
Touto cestou děkuji panu doktoru Holému za jeho odbornou péči a laskavý přístup k pacientkám. Též chválím sestřičku Jiřinku, která se snaží podpořit pacientky jako jsem já, která těžko zvládá strach. Oběma děkuji.
Anonym
5.0
Misto pana doktora Petra Holeho ordinoval doktor Kabele. Prijemny pan,vsechno vysvetlil, vysetril bezbolestne, poradil s mym problemem jak se da vyresit. Je videt ze pan doktor opravdu chce pomoct. Jsem spokojena!
Anonym
5.0
Skvělá péče, chodím k paní doktorce Mullerové, nejlepší ze všech 5 gynekologů, u kterých jsem byla zaregistrovaná. Doporučuji :-)
Anonym
5.0
Vsichni moc prijemni a profesionalni. Da se parkovat primo pred poliklinikou. Kratke cekani, lidsky pristup.
Anonym
5.0
Vyzkousela jsem jiz nekolik gynekologu,ale na pani doktorku nikdo nemel. Je moc prijemna, vse vysvetli a rada se vsim pomuze. Jsem velice spokojena.
Anonym
5.0
Paní doktorka je velice milá a ochotná vše vysvětlit. Sestřička je také vždy v pohodě a i prostředí celé ordinace je příjemné.
Anonym
5.0
Skvělý přístup. Po přestěhování to mám sice dál, ale ráda si dojedu. Poprvé jsem narazila na někoho jiného než pana doktora a i tak super. Vřele doporučuji.
Anonym
5.0
Byla to moje první návštěva u pana doktora a nemám co bych vytkla. Sestra i doktor byli velice příjemní, milí, všechno bylo v pořádku.
Anonym
5.0
S panem doktorem Holým jsem velice spokojená. Chodím k němu již 5 rokem. Jeho přístup je profesionální. Na jeho doporučení jsem byla hospitalizována v nemocnici, kde jsem podstoupila laparoskopickou operaci. Díky němu se včas zjistila moje diagnoza a já mám stále šanci jednou otěhotnět. Je ochotný…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Vzdy tam byly jenom doktorky,mlade,moc mile,byla to bezproblemova prohlidka,super zkusenost,vse vysvetli jak ma byt
Anonym
5.0
Pad doktor byl velmi mily, odpovedel na vsechny moje otazky. Vysetreni bylo bezbolestne a celkove netrvalo dlouho. Sestricka byla take moc prijemna a ochotna. Byla jsem na preventivni prohlidce, tak nemohu posoudit pristup v pripade nejakych potizi, ale celkove ordinace na me udelala dobry dojem.
Anonym
5.0
Moje první návštěva gynekologa vůbec. Doktora jsem si vybrala na základě preferencí zde na webu a dobře jsem udělala. Pan Holý byl naprosto perfektní a já tak, přirozeně vystrašená, všechno zvládla úplně v pohodě.
Anonym
5.0
Pan doktor má skvělý přístup, je to profesionál a jako plus se snaží zamyslet a pomoct každé pacientce podle jejích osobních dispozic. Všem doporučuji návštěvu u tohoto lékaře :)
Anonym
1.0
Pán doktor mě neby ochoten vůbec poslouchat a odeslat k specialistovi i když vědel, že mám jsem již byla operovaná s endometriozou. Podle něho obrovské bolesti na které již nezaberali žádné léky proti bolesti a neschopnost fungovat u menstruaci je bežné. Obrovské zklamání z prístupu. Podotýkam, že…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Zatím velká spokojenost, byla jsem jak u pana doktora tak u obou doktorek a nemám jedinou výtku. Jak po odborné stránce tak po stránce řekněme lidské. U nikoho z nich jsem neměla problém se na cokoliv otevřeně zeptat a to je v mém případě vcelku vzácné. Jediný s kým jsem měla trochu problém byla…
... zobrazit více
Anonym
5.0
K pani doktorce rovnez chodim jen kratce, ale z dosavadnich dojmu muzu rict, ze je velice mila a prijemna. Mile me prekvapil jeji profesionalni pristup a odborna znalost. Vse vysvetli a je pripravena zodpovedet veskere dotazy. Dokonce i otazky ktere mi bylo neprijemne se svym byalym lekarem…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Doporucuji pana doktora vsem, obcas je horsi se dovolat a objednat, ale pres web znamylekar mozne online objednani, coz usetri nervy nad vyzvanenim.
Anonym
5.0
Dobrý den-pana doktora Holého jsem "zdědila" po předešlém panu doktorovi a mohu jen vřele doporučit. Stojí mi za to jezdit k němu až ze Zličína a klidně si občas i počkat. Jelikož vím, že každý může mít někdy akutní problém-se kterým musí přijít BEZ objednání a TUDÍŽ se objednaný čas ostatních…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan Holý je jeden z nejlepších gynekologů co znám, chodně pomohl mě a díky tomu už mám miminko na světě děkuji ještě jednou doporučujeme :)
Anonym
5.0
Pan doktor je opravdový profesionál. Vždy ochotně poradí a pomůže. Momentálně se o mě stará v mém prvním těhotenství a s jeho péči jsem velice spokojená. Je o velice příjemný člověk. Navíc používá velice moderní metody. Jsem opravdu spokojená.
Anonym
5.0
Pan doktor Holý je skvělý gynekolog, příjemný, ochotný, kompetentní. Vedl moje těhotenství, naprostá spokojenost. Doporučuji.
Anonym
5.0
K panu doktorovi jsem přestoupila na základě ztráty důvěry u mého bývalého pana doktora. I když se pan doktor Holý na důvody ptal, jeho reakce byla maximálně profesionální. Standardně mě vyšetřil a ujistil mě, že je vše v pořádku. S jeho přístupem k práci i k pacientovi,jako ke člověku, jsem pro…
... zobrazit více
Anonym
5.0
S panem doktorem Holým jsem nesmírně spokojená. Nejen, že je sympatický, milý, ale hlavně vstřícný. S jakýmkoliv problémem či dotazem mi vždy pomohl. Jeho jednání i vyšetření je na profesionální úrovni. S velikou pečlivostí se staral o mé první těhotenství a momentálně pečuje o mé druhé těhotenství…
... zobrazit více
Anonym
5.0
S návštěvou u pana doktora jsem byla velmi spokojena, jsem moc ráda, že jsem se u něho zaregistrovala.
Anonym
4.0
K požadavku na hodnocení uvádím, že k paní doktorce chodím velmi krátce. Zdá se mi být velmi příjemná. Více zatím nemohu posoudit.
Anonym
3.0
Můžu souhlasit s tím, že pan doktor se chová slušně a snaží se být příjemný. Byla jsem u něj s příznaky, které podle internetu mohly ukazovat na počínající karcinom děl. hrdla. Pan doktor viděl příčinu v křehkém čípku. Cytologie vyšla zhoršená, ale prý to nebylo nic, co by vyžadovalo léčbu, jen…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Po předchozí negativní zkušenosti se sestřičkou dnešní kontrola u pana doktora Holého proběhla k naprosté spokojenosti. I sestřička byla milá a komunikativní. Věřím, že má předchozí špatná zkušenost byla jen výjimka a tak po dnešku mohu doporučit.
Anonym
5.0
Perfektní přístup, milé vstřícné jednání, podrobné vysvětlení vyšetření, konzultace k dotazům, naprosto na čas vyšetření, výsledky elektronicky...
Anonym
5.0
Byla to moje první návštěva u p. MUDr. Holého. Pan doktor je skvělý, všechno mně pěkně vysvětlil, byl velmi příjemný a já jsem velmi spokojená.
Anonym
5.0
Pri zjisteni, ze jsem tehotna a moje gynekolozka se prestehovala na druhy konec prahy jsem hledala noveho lekare. Na dr. Holeho jsem cetla kladne recenze a tak jsem se objednala. Prvni prohlidka byla s dcerou, jelikoz jsem nesehnala hlidani. Sestricka prvni moment pusobila "nastvane" po par…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Byla jsem v ambulanci po prvé,ale byla jsem nadmíru s přístupem paní doktorky spokojená a určitě ambulanci dr.Holého doporučím dál.
Anonym
5.0
U pana doktora jsem krátce, můj bývalý lékař odešel do důchodu tak jsem si našla pana dr. Holého. Jsem spokojená s přístupem lékaře i personálu . Mohu jen doporučit .
Anonym
5.0
Skvělý přístup, cítila jsem se příjemně. Sestřička veselý člověk a i vyšetřující. Byla jsem moc spokojená.
Anonym
3.0
Chodím půl roku (zatím do těhotenské poradny) k paní doktorce Mullerové a s jejím přístupem jsem velmi spokojena, je velmi příjemná, vysvětlí všechny dotazy. Nespokojená jsem však se sestrou, která je často dost uštěpačná, zcela jí chybí empatie a profesionální přístup. Proto neutrální hodnocení.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Moc milý pan doktor! vše vysvětlil a pomohl, moc dekuji :) po celou dobu vyšetření mi pan doktor říká co děla- s minulým gynekologem jsem měla problém s neinformovanosti. Od přechodu k panu lékaři už nemam z gynekologie strach.
Anonym
5.0
Ordinaci pana doktora jsem si po několika špatných zkušenostech vybrala na základě skvělých recenzí. Na první návštěvu jsem přicházela velmi nervózní. Už během zakládání karty pacienta u sestřičky ze mne stres opadnul a co se dělo poté, to už bylo jen čisté nadšení. Ošetření bylo naprosto…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Ordinaci pana doktora jsem vybrala podle hodnocení zde na "ZnamyLekar" a dobře jsem udělala, paní doktorka i sestřička byly velice milé. Jednalo se o preventivní prohlídku, nikoliv konkrétní problém, ale první dojem byl velmi dobrý.
Anonym
5.0
Pan doktor má příjemné chování a jsem ráda že můžu být jeho pacijentkou. Jsem velice spokojena. Děkuji Kajmlova
Anonym
5.0
Mám za sebou druhou návštěvu u paní doktorky Mullerové, takže nemohu posoudit z dlouhodobého hlediska, ale s jejím profesionálním a zároveň milým přístupem jsem velmi spokojená. Navíc mají v ordinaci super sestřičku.
Anonym
5.0
Na konto paní doktorky a také paní sestřičky můžu složit samé chvály - profesionální, milé, vstřícné - jednoduše řečeno zlaté duše
Anonym
5.0
V současné epidemiologické situaci výhoda prostorné čekárny.Setřička i paní doktorka mají milý, vřelý a zároveň profesionální přístup.
Anonym
5.0
Pan doktor je profesionální lidský a milý. Věřím že jsem si dobře vybrala. Sestřička na první dojem od rány. Ale spolupráce bez problémová. Děkuji
Anonym
5.0
S ordinací pana doktora Holého mám perfektní zkušenost. Jak zdejší doktoři, tak i paní doktorky jsou vlídní, poradí, vysvětlí. Při vyšetření citliví a chápaví. Naprostá spokojenost a nenapadá mě, co by se dalo vytknout. Je fakt, že pacientku jako já je asi lehké držet spokojenou (absolvovala jsem…
... zobrazit více
Anonym
5.0
MUDr Holý je profesionál každým coulem. Šikovný, milý, vstřícný a ohleduplný. Chodím k němu delší čas a vždy maximální spokojenost.
Anonym
5.0
S panem doktorem jsem velice spokojená. Profesionální, vyslechne, vše vysvětlí, je pečlivý a přijde mi, že vnímá věci komplexně. Citlivě poradí. Zatím jsem byla na dvou návštěvách, ale na jejich základě mohu vřele doporučit. I sestra vstřícná, empatická a milá. Stojí mi za to jet 50 min přes půl…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan doktor je moc příjemný a pečlivý. Vyšetření probíhalo kvalitně a bez stresu. Jsem s panem doktorem velmi spokojena!
Anonym
5.0
Musím pochválit jak sestřičku, tak i pana doktora. Výborná komunikace a profesionální přístup. Vřele doporučuji.
Anonym
5.0
Pan doktor i sestřička jsou milí, vstřícní. Žádné dlouhé čekání. Děkuji za přijetí mezi pacientky. Petra J.
Anonym
5.0
Pan doktor i sestřička byli velmi příjemní, skvělá domluva a velmi příjemná atmosféra. Všechno proběhlo rychle a bez problémů.
Anonym
5.0
Pan doktor Holý je opravdu člověk na svém místě! Je vidět, že ho práce baví. Je milý, sympatický a vstřícný. Chodím k němu 5.rokem - pečoval o mě v těhotenství se synkem a teď si se mnou prochází dalším, už méně příjemné období. Předtím jsem u žádného gynekologa takový lidský přístup a péči…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Nikdy jsem si nemyslela, že návštěva u gynekologa může být i příjemná. Můj problém byl vyslyšen a celkově mám dobrý pocit.Klinika a ordinace působí příjemným dojmem.Sestřicka je také skvělá.Vyšetření je téměř bezbolestné. Mohu jenom doporučit
Anonym
4.0
K MUDr. Holému jsem začala chodit, když jsem se přestěhovala do Prahy. Byl jediný gynekolog, který mě do ordinace přijal, neboť neměl naplněnou kapacitu. Nicméně jsem byla hned při první návštěvě překvapená, že je registrace zpoplatněna 500 korunami. Na gynekologii, kam jsem chodila dříve, nebyla…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan doktor i sestřička jsou moc sympatičtí a pan doktor se mi snažil poradit s čím jsem potřebovala.
Anonym
4.0
Seriózní ordinace, pan doktor vše vysvětlí, i když se v čekárně nahromadi pacientky, v ordinaci nemáte pocit, že se vám nevěnují.
Anonym
5.0
Pan doktor je velmi příjemný a pečlivý. Vždy všechno dostatečně vysvětlí. Za mě vždy 100% .. nemám co vytknout. Děkuji za vše :)
Anonym
5.0
Profesionální přístup, bezbolestné vyšetření, výborná komunikace. Vyšetření proběhlo v uvedený čas. Spokojenost jako vždy.
Anonym
5.0
Pan doktor je clovek na svojom mieste. Profesionalny, mily, nápomocný, príjemný. Mozem len doporucovat. Nieje nic co by sa dalo vytknúť.
Anonym
5.0
Paní doktorka byla velmi příjemná a nesnažila se vyšetření i přes večerní čas urychlit. Během vyšetření byly zjištěny drobné problémy, možnosti řešení se mnou paní doktorka probrala.
Anonym
5.0
Byla jsem u této paní doktorky poprvé a i s posouzením k bývalým gynekologiím se jen utvrzuji v tom, že paní doktorka je velmi milá, ochotná, vstřícná a rychlá, což oceňuji, protože času je málo. Mohu jen doporučit.
Anonym
5.0
Ordinaci navstevuji jiz dlouho, znam jak pana doktora tak obe pani doktorky. Se vsemi mam jen ty nejlepsi zkusenosti. Nyni jsem u pani doktorky a mam velmi dobry pocit z planovane lecby, kterou mi navrhla. Urcite doporucuji!
Anonym
5.0
Návštěva byla pouze preventivní. Paní doktorka i sestřička byli velmí milé a profesionální. Ordinací jsem si vybrala podle hodnocení zde na “Znamý lékař”a byla jsem velmí spokojena.
Anonym
5.0
Pana doktora mohu jen doporučit, velmi sympaticky, ochotny a milý. Chválit musím i sestřičku, která je velmi sympatická. Proto hodnotím tuto ordinaci na jedničku..
Anonym
5.0
Jsem velmi spokojená s profesionálním přístupem lékaře. Termín běžného vyšetření jsem dostala během jediného dne a přišla jsem na řadu v domluvený čas, nikde jsem nemusela dlouze čekat. Děkuji.

Hodnocení telefonního čísla +420 283 024 353

Pozitivní hodnocení
Blockspamcalls AI detekce
Společnost
07-20-2021
3x
Více recenzí
Tlačítko Více recenzí
Skrýt recenze
Tlačítko Skrýt recenzí

Naši pomocníci blokování hovorů

Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.

Máte dost otravných telefonátů?

Získejte aplikaci!

Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.

Dovolte aplikaci, aby pro vás identifikovala volající.

Získejte aplikaci!

Přidat moji recenzi

Jméno/firma volajícího

Kdo vám volal z 283024353?

Možné zápisy tohoto telefonního čísla jsou:
283024353
283 024 353
00420 283 024 353
+420 283 024 353
+420 283 024 353
00 420 283 024 353
283 024 353
+420 283 024 353
00420 283 024 353
00420283024353
tel:+420-283-024-353
tel:00420-283-024-353