Numbo Call Blocker: Stop Unwanted Calls
Get rid of spam forever!

Ověřená společnost Ověřená společnost

Blockspamcalls AI detekce

Vyhledávání volajícího

Pozitivní hodnocení
4.20
8
Hodnocení Počet hodnocení
0
Komentáře

Znáte toto číslo?

Tlačítko Znám toto číslo
Ano
Tlačítko Neznám toto číslo
Ne

AI Reference BETA

Ortopedie a traumatologie MUDr. Reiter s.r.o.
Písek - Česká republika
5.0
(60 recenze)
Ortoped
Dodavatel: Farmaceutický průmysl
Léky
Léčiva
Léčivé přípravky
Farmaceutika
Ortoped
Dodavatel: Farmaceutický průmysl
Léky
Léčiva
Léčivé přípravky
Farmaceutika
Zdravotnické nástroje
Přístroje a vybavení
Zdravotní služby
Specializované
... zobrazit více
Kontaktní informace
Více informací
Ortopedie a traumatologie MUDr. Reiter s.r.o.
Telefonní číslo
Telefonní číslo +420 602 172 146pozitivní hodnocení. Telefonní číslo patří do kategorie Společnost. U tohoto telefonní čísla neevidujeme žádné hodnocení. Telefonní číslo by mohlo být typu mobil. +420 předvolba je rezervována pro Česká republika. Telefonní číslo je pravděpodobně vlastněno operátorem O2. Telefonní číslo se vyskytuje v časovém pásmu Europe/Prague. Aktuální čas v tomto časovém pásmu je Pátek 02:53.
Umístění kanceláře
Anonym
5.0
Na návštěvě jsem byla velmi překvapená Pan MUDr. Reiter mi vše vysvětlil takže jsem byla spokojená a zákrok mi určitě pomůže.
Anonym
5.0
Doktor mě neodbyl, vyslechl, napsal další vyšetření a dal se uvidí. Zatím mám dobré pocity.Objednala jsem se den předem přes internet, super věc a šla jsem na čas.
Anonym
5.0
Právě jsem se vrátila z ošetření od Mudr. Reitera ortopeda Písek, velice dobrý dojem již z okamžité reakce sestry a při vstupu do ordinace úžasný pocit z lékaře .konzultace mého problému věcná a ošetření bez problému. . žádné čekání, přesně dle objednací doby . . Všem vřele doporučuji. .
... zobrazit více
Anonym
5.0
Bez dlouhého čekání, ochotný a vstřícný lékař- vše co jsem potřebovala mně vysvětlil. Velká spokojenost.
Anonym
5.0
Pan doktor Reiter je absolutně výborný, moc šikovný a ochotný. Vše vždy vysvětlí, zodpoví veškeré dotazy. Pana doktora mohu jen a jen doporučit. Byl skvělý!!!! :) :) :)
Anonym
4.0
Velmi příjemný přístup lékaře a prostředíOchota pomoci a vysvětlení léčby na další pokračování .Rychlá objednací doba
Anonym
5.0
Velice vstřícný a empatický lékař. Snaží se pro Vás najít nejlepší řešení léčby. Kdyby takových doktorů bylo víc...
Anonym
5.0
Profesionální a ochotný přístup pana doktora. Výhodou je on-line objednání, nemusíte tedy čekat zdlouhavé hodiny v čekárně. Doporučuji!
Anonym
5.0
Důvěryhodný lékař, vstřícný, komunikativní.Jsem velmi spokojená a mohu pana doktora Reitera každému, kdo má ortopedický problém doporučit!
Anonym
5.0
Profesionální přístup, velká ochota pomoci, skvělá komunikace, vše detailně vysvětleno. Ani se nebude bát operace.
Anonym
5.0
Neskutecna spokojenost s panem doktorem. Mily, pozorny, snaha pomoci a hned resit. Diky za takove lekare.
Anonym
5.0
Spokojenost s ošetřením, naplanování dalšího postupu léčby. Přijmutí bez čekání, pohodlne objednání přes internet
Anonym
5.0
Pan doktor,byl sympaticky,komunikativni a velice ochotny. Doufam,za lecba bude spravna a ze vse bude probihat bez komplikaci.
Anonym
5.0
První návštěva mě naprosto uspokojila. Po vyšetření mě pan doktor seznámil s podstatou mého problému. Předepsal léky a naznačil případný další způsob léčby. Velice hodnotím i možnost objednání na určitý termín. Příjemné prostředí ordinace a čekárny umocnilo mojí spokojenost.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Vstřícné a přitom rychlé ošetření, zájem, doufám, že léčba pomůže (odebrání tekutiny z podkolenní), v případě potřeby určitě zase přijdu.
Anonym
5.0
- příjemný, šikovný, vstřícný - pana doktora Reitera jsem navštívila kvůli bolestem pohybového aparátu, ten mě následně poslal na rentgen obou kolen a teprve potom na jeho základě ( ale i na základě popisu mých problémů ) zahájil příslušnou léčbu, se kterou jsem se plně ztotožnila
... zobrazit více
Anonym
5.0
Skvely pan doktor,uzasny pristup,snazi se cloveku vse vysvetlit a pomoci.Doufam ze spolu dojdeme do zdarneho konce.
Anonym
5.0
Odborný přisttup, příjemné jednani, zájem o pacienta, snaha pomoci řešit zdravotní potíže. Lekare doporučuji
Anonym
5.0
Takto si představuji přístup lékaře.Velice ochotný a vstřícný. Hned jsme se domluvili na dalším postupu.Děkuji
Anonym
5.0
Pan doktor je moc příjemný vstřícný a ochotný, vše vysvětlil, spokojenost, doporučuji příjemné prostředí
Anonym
5.0
Úžasný a profesionální pan doktor,k tomu všemu ještě moc příjemný a hlavně lidský přístup k pacientovi.
Anonym
5.0
Dobrá péče, skvělá komunikace, podrobné vysvětlení, příjemné prostředí v ordinaci, byla a jsem spokojená.
Anonym
5.0
Tohoto lékaře vřele doporučuji.Odborný přístup,laskavé jednání.Vždy vše vysvětlí.Je to opravdu skvělý lékař.
Anonym
5.0
Pan doktor je velmi dobry diagnostik. Ma profesionalni a lidsky pristup. Kez by bylo vice takovych lekaru.
Anonym
5.0
Supr doktor pomoh mě moc před i po operaci snaží se odlehčit jak je to jen možné díky panu doktorovi jsem vše snášela líp profesionální práce a lidský krásný přístup naslouchá a pomáhá hodně lidem jsem ráda že jsem si takového doktora vyhledala
Anonym
5.0
Velice milý a příjemný pan doktor,vše v klidu vysvětlil.Byla jsem objednaná na čas a toto bylo dodrženo.
Anonym
5.0
Pan doktor je příjemný, vysvětlí problém dané věci, že je to srozumitelné pro obyčejného člověka. Čekárna i toalety čisté. Další plus je možnost objednání návštěvy přes internet, jeden odpoledne jsem se objednala na druhý den, přišlo potvrzení na daný čas.Další návštěva u ortopeda opět tam.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Velmi vstřícný přístup pana doktora Reitera, příjemné prostředí pro pacienty. Výsledek ošetření poznám teprve za 3 týdny.
Anonym
5.0
Profesionální, vstřícný přístup. Vše mi bylo odborně vysvětleno, diagnóza i následná terapie. Doporučuji tuto ordinaci všem.
Anonym
5.0
S jednáním lékaře jsem byla spokojená, účinnost léčby a rad se ukáže až časem. Konzultace ohledně nutnosti operace.
Anonym
5.0
Pan doktor příjemný, vstřícný. Vše vysvětlí, zodpoví dotazy. Dodržen čas objednání. Mohu jen a doporučit.
Anonym
5.0
Doporučuji všem, kdo hledají nejen odborníka, ale i člověka, se kterým je možné se domluvit. Můžete za ním jít v klidu a v ještě větším klidu odejít. Za to mu patří velké poděkování.
Anonym
5.0
Navštívila jsem pana doktora poprvé a jsem velmi spokojena. Nemusela jsem dlouho čekat, čas objednání byl dodržen. Pan doktor má vstřícný přístup, pacienta vyslechne a nabídne řešení. Doufám, že léčba pomůže. Po předchozích zkušenostech odjinud, jen chválím a vřele doporučuji.
... zobrazit více
Anonym
4.0
Věnovat vetší pozornost objednávání pacientů(zdravotní sestra) a tím lepší využití doby na vyšetření. Stres, v kterém lékař pracuje, škodí jeho zdraví a může se stát, že to někdy padne i na pacienta...Jinak práci lékaře hodnotím velmi dobře - způsob vyšetření, určení diagnózy a stanovení způsobu…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Skvělý přístup lékaře, aktivní, empatický. Úžasný rezervační systém, jednoduchá rezervace online. Doporučuji!!!!
Anonym
5.0
Výborný lékař s mimořádně lidským přístupem. Zdravotně mi pomohl a navíc vše ochotně vysvětlil. Vřele všem doporučuji. Kéž by bylo více takových lékařů. Navíc krásná ordinace a bez dlouhého čekání. (Nic jsem neplatila:-)
Anonym
5.0
S panem doktorem jsem se setkal dvakrát, poprvé mne operoval po úrazu (s výborným výsledkem, i když to vypadalo všelijak) a podruhé s ortopedickým problémem. V obou případech jsem navýsost spokojen a určitě ho doporučuji.
Anonym
5.0
Pan doktor Reiter byl trpělivý, milý a obětavý. Vše pěkně vysvětlil a snažil se pomoci od bolesti. Vpich injekce do kolene byl citlivý a ani tolik nebolel.
Anonym
5.0
Fungující internetové objednání, ochota a dobré jednání pana doktora i personálu. Léčba v začátcích ale věřím že bude úspěšná.
Anonym
5.0
Dlouhodobě mě sužovala bolest kolen.Na doporučení kolegyně jsem se nechala vyšetřit u pana doktora Reitra.Nejdříve mě velice mile překvapil lidský přístup pana doktora Reitra a pak i to,že začal okamžitě můj problém řešit.Bez bezpředmětných poznámek typu:"To víte,jste už stará a co čekáte ve svém…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Moc příjemné prostředí a pan doktor velice vstřícný a milý.Vše vždy vysvětlí a poradí,pana doktora mohu všem jen doporučit!
Anonym
5.0
Možnost objednání na čas. Skvělý přístup i když nemá smlouvu s mojí pojišťovnou.Příjemné prostředí.
Anonym
5.0
Skvělý pan doktor i sestřička.Ochotný pomoct pacientům.Děkuji moc za super přístup a přeji hodně spokojených pacientů.
Anonym
5.0
Velká spokojenost. Pan doktor je velmi ochotný a příjemný. Rychlé objednání, zvolený termín a čas byl dodržen. Doporučuji!
Anonym
5.0
Pan doktor je ochotný vše dopodrobna vysvětlí a poradí.Jsem opravdu moc ráda že jsem k němu začala chodit.
Anonym
5.0
Pan doktor Reiter je ten nejlepší ortoped kterého jsem kdy navštívil. Opravdu skvélý individualni přístup, velká snaha porozumět mým problemům a následně aktivní snaha je řešit. Věřte mohu srovnávat..... s lečbou jsem byl vždy spokojen a zákroky které mi pan doktor dělal mely vždy smysl. Je to…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Velmi vstřícný přístup, podrobné probrání situace a zdravotního stavu, vysvětení operačního zákroku, naplánování operace a dalšího postupu
Anonym
5.0
Mimořádně vztřícný a lidský přístup. Vše mi bylo vysvětleno, ukázáno na obrázcích, dohodnut další postup. Neuvěřitelně krátká objednací doba. Bylo možno se objednat přes internet hned na druhý den.
Anonym
5.0
Vše super, jen trochu zlepšit orientaci a logistiku v čekárně, pro nové příchozí trochu oříšek se zorientovat. Jinak děkuji.
Anonym
4.0
Podrobně mi vše vysvětlil, probral se mnou možnosti léčby. Byla to první návštěva ale jeho přístup se mi líbí, věřím, že mi pomůže můj problém vyléčit.
Anonym
5.0
Pan doktor i sestřička jsou na svém místě. Vyšetření proběhlo v domluveném čase. Za mne spokojenost. Více takových lidí.
Anonym
5.0
Pan doktor byl vlídný, empatický, naslouchající a velice příjemný.Čekárna působí uklidňujícím dojmem.
Anonym
5.0
Dobře dostupná ordinace, objednávací systém funguje. V ordinaci přátelský přístup a rychlé jednání. Jsem spokojený a mohu doporučit.
Anonym
5.0
Jako vždy super přístup k pacientovi a snaha o to nejlepší řešení...Nejsem z Písku, ale rád vždy přijedu
Anonym
5.0
Byl jsem na prvni navsteve, vse probehlo na cas, pan doktor mi vysvetloval detaily meho problemu, ucinnost lecby tedy nemohu zhodnotit, to az na ni pripadne dojde :-). dekuju.
Anonym
5.0
Skvělý přístup od lékaře i sestry. Rychlý přístup s velkou snahou pomoct a vysvětlit další moźnosti léčby.
Anonym
5.0
Vše proběhlo v pořádku. Příjemné vystupování, výborná komunikace a velice pohodlný způsob objednávání.
Anonym
5.0
Byla jsem v ordinaci MUDr. Reitera poprvé a jsem velmi spokojena, vstřícný přístup a ochota vysvětlit problém a pomoci .Při další návštěvě budeme problém řešit až do zdárného konce . Milé jednání a podrobný popis toho co mě čeká a hlavně vše srozumitelně a pro laika jednoduše. Děkuji
... zobrazit více
Anonym
5.0
Lidský profesionál, kterých je dnes jako šafránu.Dávám 100 bodů z 10. Naprostá spokojenost.Jsem velice ráda,že jsem jeho pacientkou
Anonym
5.0
Empatický lékař. Vyslechne, zhodnotí. Velmi příjemná komunikace, žádné dlouhé čekání. Mohu doporučit

Hodnocení telefonního čísla +420 602 172 146

Pozitivní hodnocení
Blockspamcalls AI detekce
Společnost
09-27-2021
8x
Více recenzí
Tlačítko Více recenzí
Skrýt recenze
Tlačítko Skrýt recenzí

Naši pomocníci blokování hovorů

Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.

Máte dost otravných telefonátů?

Získejte aplikaci!

Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.

Dovolte aplikaci, aby pro vás identifikovala volající.

Získejte aplikaci!

Přidat moji recenzi

Jméno/firma volajícího

Kdo vám volal z 602172146?

Možné zápisy tohoto telefonního čísla jsou:
602172146
602 172 146
00420 602 172 146
+420 602 172 146
+420 602 172 146
00 420 602 172 146
602 172 146
+420 602 172 146
00420 602 172 146
00420602172146
tel:+420-602-172-146
tel:00420-602-172-146