Numbo Call Blocker: Stop Unwanted Calls
Get rid of spam forever!

Ověřená společnost Ověřená společnost

Blockspamcalls AI detekce

Vyhledávání volajícího

Pozitivní hodnocení
4.20
9
Hodnocení Počet hodnocení
0
Komentáře

Znáte toto číslo?

Tlačítko Znám toto číslo
Ano
Tlačítko Neznám toto číslo
Ne

AI Reference BETA

HOLISTIC DENTAL AND PHYSIO CENTRE s.r.o.
Praha 2 - Česká republika
4.9
(100 recenze)
Zubař
Dodavatel: Farmaceutický průmysl
Léky
Léčiva
Léčivé přípravky
Farmaceutika
Zubař
Dodavatel: Farmaceutický průmysl
Léky
Léčiva
Léčivé přípravky
Farmaceutika
Zdravotnické nástroje
Přístroje a vybavení
Zdravotní služby
Specializované
Zubní lékaři (zubaři
Dentisti)
... zobrazit více
Kontaktní informace
Více informací
HOLISTIC DENTAL AND PHYSIO CENTRE s.r.o.
Telefonní číslo
Telefonní číslo +420 720 947 967pozitivní hodnocení. Telefonní číslo patří do kategorie Společnost. U tohoto telefonní čísla neevidujeme žádné hodnocení. Telefonní číslo by mohlo být typu mobil. +420 předvolba je rezervována pro Česká republika. Telefonní číslo je pravděpodobně vlastněno operátorem O2. Telefonní číslo se vyskytuje v časovém pásmu Europe/Prague. Aktuální čas v tomto časovém pásmu je Pátek 05:04.
Umístění kanceláře
Anonym
5.0
Paní lékařka je velmi sympatická.Přijde mi pečlivá,trpělivá,jemná a poctivá.Snaží se vyjít vstříc mým potřebám.Občas bych si přál,aby více říkala co dělá,což s otevřenou pusou moc nelze :-) Věřím že do příště (byl jsem již 3x) vykomunikuji.
Anonym
5.0
Velmi milá paní doktorka i sestřička, i přes můj šílený strach ze zubařů návštěva zde proběhla na 1*. Skvělý přístup, bezbolestné ošetření, milá komunikace. Paní doktorka před zákrokem vše dobře vysvětlila. Nejlepší zubařka, u které jsem kdy byla. :-)
Anonym
5.0
U paní doktorky jsem byl už vícekrát a vždy spokojenost. Bez čekání, bez bolesti a zákrok vždy rychlý a účinný.
Anonym
5.0
Dnešní trhání osmiček bez bolestí, na jedničku. Bylo to tak rychlé, že jsem se doktorky ptala: To už mám zub venku? :D
Anonym
5.0
Velice milá a příjemná paní zubařka, která vše vysvětlí a je pozorná, zda něco nebolí při ošetření. Mohu pouze doporučit
Anonym
5.0
Paní Maryana je rychlá má profesionální a ošetření od ní je bezbolestné. Byla jsem s ní velmi spokojená.
Anonym
5.0
Paní doktorka i její sestřička jsou obě usměvavé a velice příjemné. Celá návštěva byla velice příjemná a vždy mi bylo vysvětleno co se bude dít dále. Paní doktorka mi poradila jak se i do budoucna starat pořádně o svůj chrup a domluvili jsme se na další návštěvě. Určitě doporučuji každému, kdo se…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní zubařka velice příjemná, vše podrobně vysvětlila, pomohla. Jen samé pozitiva. Velmi doporučuji.
Anonym
5.0
Paní doktorka mě moc potěšila, vzala mě v podstatě hned druhý den od zavolání. Chtěla se jen podívat na muj problém (půl hodiny před začátkem pracovní doby, aby věděla, kolik času si má pro mne nachystat na další návštěvu), ale vyžadovalo to vlastně běžný zákrok, tak se do ošetření pustila hned.…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní doktorka i sestřička jsou úžasné. Určitě doporučuji všem. Po první návštěvě jsem dala telefonní číslo svým pěti známým...
Anonym
5.0
Velmi mila navsteva, jsem rada,ze jsem dala na pozitivni komentare a urcite take doporucuji! Muzu doporucit i dentalni hygienu.
Anonym
5.0
Paní doktorka je příjemná, má moderní ordinaci i metody, se všim poradi, vše vysvetli. Bez čekání, přesně v objednanou hodinu. Určitě ji mohu všem jen a jen doporučit !Mam panickou hruzu ze zubařů, ale tady me nebolelo nikdy nic.
Anonym
5.0
První návštěva, mile překvapen ochotou paní doktorky. Vše mi vysvětlila a doporučila co bude nejlepší. Určitě doporučuji.
Anonym
5.0
Velmi milá paní doktorka a sestřička s citlivým přístupem. Rychlé a bezbolestné ošetření zubů hned při první návštěvě.
Anonym
5.0
Pani Doktorka byla profesionalni, efektivni, dala podrobne vysvetleni, a projevalila empatii, doporucuji.
Anonym
5.0
Paní zubařka je velice pečlivá a příjemná. Dentální hygiena bezbolestná. Návštěvu její ordinace vřele doporučuji.
Anonym
5.0
Vse probehlo naprosto v poradku. Vse radne vysvetleno, v prubehu zakroku mi bylo ukazovano, co pani doktorka spravuje. Zcela bez bolesti.
Anonym
5.0
Jsem vždy spokojena, vždy rychle vyřízeno, paní doktorka empaticka, sestřička milá a ochotná, ordinace čistá, šla jsem na objednaný cas
Anonym
5.0
Svoj názor na paní doktorku a jej celkový citlivý prístup k pacientom som tu vyjadrila už v minulosti, ale keďže takých vzácných doktorov je potreba vždy pripomínať.. 100 HVIEZDIČIEK za každú jednú návštěvu !! Samozrdjme aj sestričke!
Anonym
5.0
Měl jsem drobný problém s zubem a paní doktorka mi to rychle udělala za 2-3 min a nevzala žádné peníze. Je to opravdu nejlepší zkušenost, kterou jsem měl v životě.
Anonym
5.0
Paní lékařka je vstřícná, komunikativní, pečlivá, postup ošetření vysvětlí a všímá si reakce pacienta
Anonym
5.0
Úžasná,profesionální,milá,hodná a trpělivá. Jsem rada, že jsem se k ni dostala. Ja ptoste spokojena u ni.
Anonym
5.0
Paní doktorka i sestřička byly obě velice milé a dochvilné. Vše krásně vysvětlily a celá vstupní prohlídka proběhla rychle
Anonym
5.0
Maximální spokojenost, moc milá doktorka a sestřička. Šetrná péče, moderní vybavení. Doktorka vše objasní, nabídne varianty postupu.
Anonym
4.0
Všechno super a bezbolestné, jen informovat o ceně zákroku předem.Čekání v čekárně max 5 minut.
Anonym
4.0
Vše bylo pečlivě uděláno, hlavně paní doktorka všechno vysvětlila a stihly jsem dva zákroky za jednu návštěvu 30min.
Anonym
5.0
Všechno se mi moc líbilo, přístup lékařky a sestřičky, po dnešní návštěvě mi zmizel strach ze zubařů který jsem měla z dětství. Určitě doporučuji.
Anonym
4.0
I visited Maryana for dental check if my teeth.Everything was fully okay but I put 4 stars because on the next meeting during the teeth cleaning she found caries that supposed to be found during this first one.
Anonym
5.0
Paní doktorka je sympatická a působí uklidňujícím dojmem, což jako člověk se špatnými zkušenostmi se zubařem velmi oceňuji. Sestra též příjemná, s paní doktorkou tvoří dobrý tým. Ordinace je moderně vybavená, vítám digitální RTG, který snadno zjistí stav zubu a případnou potřebu zákroku, což je…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Chodim k pani doktorce nove. Mam za sebou extrakci zubu, spravovani a zatim jsem moc spokojena. Veskere zasahy byly bezbolestne.
Anonym
5.0
Velmi pratelska ordinace. Pani doktorka se sestrickou jsou obe nadmiru profesionalni a uprimne mile. V cekarne se neceka, osetreni je rychle a tak kvalitni, ze injekce neni ani zapotrebi. Pokud hledate zubarku, tady rozhodne najdete jednu z nejlepsich.
Anonym
5.0
Paní doktorka je velice pečlivá, zároveň se snaží, aby ošetření nebolelo. Paní doktorka a sestřička jsou navíc moc milé, jsem ráda, že jsem je našla, protože se po letech nebojím chodit k zubaři.
Anonym
5.0
Velká empatie i úžasné chování k dítěti, takže rozhodně doporučuji. Také já jako dospělá jsem velmi spokojená s ošetřením, které je bezbolestné.
Anonym
5.0
Paní doktorka je šikovná, hodná, empatická. Bezbolestný zákrok - čištění kanálků, broušení, nasazení korunky.
Anonym
5.0
I have been welcomed and treated very well. Apart from all the medical goodness I have also been encouraged to learn Czech language :) Strictly recommended!
Anonym
5.0
Quick and painless work! Both the doctor and the nurse are very polite, careful to the patients and professional when it comes to their work!
Anonym
5.0
Paní doktorka i sestřička jsou moc milé, vysvětlují, mají citlivý přístup a ošetření kazu a kanálků bylo úplně bezbolestné.
Anonym
5.0
Mohu jedině doporučit. Skvěla pani doktorka, bezbolestný zákrok.Velmi ochotna a vstřícná sestřička.
Anonym
5.0
Dlouho jsem nebyla u zubaře, neboť jsem měla strach apod. Poté jsem si řekla, ze bych měla jít na preventivku a zuby zkontrolovat. Zvolila jsem paní doktorku na základě recenzí a udělala jsem velmi dobře. Strach ze zubaře už nemám, neboť jakékoli ošetření bylo bezbolestné, výsledek byl vždy…
... zobrazit více
Anonym
5.0
S paní doktorkou jsem moc spokojená, je profesionální, pečlivá, snaží se, aby nic nebolelo. I sestřička je moc milá
Anonym
5.0
Jsem velmi spokojená. Ma skvelou super aparaturu,ma svůj rentgen, hned se podiva co je tam potřaba.
Anonym
5.0
Velmi mila a pecliva pani doktorka, prijemna sestra. Profesionalni pristup. Tesim se na dalsi navstevu.
Anonym
5.0
Paní doktorka je moc příjemná a velmi empatická. Působí jako profesionál. Libili se mi jeji přístup a snaha pomoci. Určitě doporučuji všem.
Anonym
5.0
Slečna Maryana je skvělá.Vše vysvětlí,její zákroky jsou bezbolestné a dokáže pomoct i tam,kde si jiní myslí,že napravit to už nepůjde.
Anonym
5.0
Paní zubařka je velice šikovná na to že se od mala bojím zubařů tak se cítím velice dobře a hlavně paní doktorka vše udělá precizně a bezbolestně což je úžasné a taky celou dobu komunikuje s pacientem a vše mu vysvětlí opravdu velice šikovná
Anonym
5.0
Paní doktorka i sestřička jako vždy pečlivé, milé, ochotné, komunikativní. A hezké.
Anonym
5.0
Paní doktorka je profesionálka, je rychlá, empatická, a její hlas a úsměv mají velice uklidňující účinky. (-:
Anonym
5.0
Paní doktorka i sestřička byly super. Profesionální přístup i ošetření, docela zábavná atmosféra. Doporučuji!
Anonym
5.0
Pani lekarka a sestricka,uplne super.Mile,usmievave..srdecne...prijemne...priatelske.ordinacia čista,prijemna.....
Anonym
5.0
Pani doktorka je velmi milá a príjemna.Vzala ma na čas a odbúrala uplne strach ktorý som mala od malička zo zubárov.rychla a bezbolestá extrakce..doporučujem :)
Anonym
5.0
Velmi příjemné vystupování, profesionální přístup, vše mi bylo vysvětleno, nabídnuta možnost anestezie. Za mě naprostá spokojenost.
Anonym
5.0
Skvělá a profesionální doktorka. Mužů jenom doporučit. Pečlivý přístup, rychlá a kvalitní práce bez bolesti.
Anonym
5.0
Opět uplne nejlepší a nejdukladnejsi. Navštívené několikrát v tomto roce a vždy maximální spokojenost s různými zákroky.
Anonym
5.0
Milá lékařka i sestra, mám pocit, že je velmi pečlivá, Odborně zdatná, odcházím s výborným pocitem,
Anonym
5.0
Absolvovala jsem u paní doktorky trhání osmičky. Vyhradila jsem si den volna, protože si pamatuju z minulosti, jak to bylo náročné. Dostala jsem lokální anestezii a počkali jsme dostatečně dlouho, aby zabrala. Samotný zákrok pak proběhl rychle a bez bolesti. Oceňuji, že mi p. doktorka nenutila …
... zobrazit více
Anonym
5.0
K pani zubarce chodime jiz cca 2 roky a jsme maximalne spokojeni, je velmi pecliva, profesionalni, s kazdym problemem si vzdy poradi. Nemenili bychom.
Anonym
5.0
Měl jsem strašný strach a paní doktorka i se sestřičkou se ke mě skvěle chovali.Věřím že mi s problémy pomohou a mohu jedině doporučit.Obě jsou skvělé
Anonym
5.0
Paní doktorka je skvělá! Vždy je milá a pečliva. Naposled jsem byla na zubní hygieně, proběhlo to rychle a efektivně. Moc doporučuji!
Anonym
5.0
Vše mi bylo pečlivě předem vysvětleno, zákroky pak byly rychlé a bezbolestné. Rozhodně mohu doporučit! Po dlouhé době zubař, se kterým mohu být spokojený :)
Anonym
2.0
Mela jsem dentální hygienu. Poprvé neměla jsem žádný otázky před procedurou . Například : jakým způsobem si doma čistím zuby, zda chodím na pravidelné preventivní prohlídky nebo jestli mám s chrupem nějaké potíže. Pak neměla jsem nejdůležitější krok v čištění zubů: odstranění pigmentací z povrchu…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Příjemný a velmi ochotný personál a prostředí. Podrobně vyšetření a správné vysvětlení problémů. Paní doktorka je rychlá a to je důležité. Děkuji
Anonym
5.0
Paní Kovalchuk je naprosto špičková profesionálka. Díky ní jsem se přestala bát chodit k zubaři, na prohlídky chodím pravidelně a s radostí.Po tom, co jsme spolu strávili jedno léto, kdy mi dala dohromady zuby po (ne)zásahům minulé ošetřující zubařky, jsem neměla jediný problém. Vše dělala s…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Na to jak mám problém s bolestí a bojím se snad každého zubaře jsem si návštěvu zde opravdu užila a po chvilce jsem se i přestala bát. Zubařka se mě pořád ptala jestli mě něco nebolí a vše mi důkladně vysvětlila. Určitě doporučuju, nebyla jsem zde naposledy.
Anonym
5.0
Velice milá paní zubařka s profesionálním přístupem, bezbolestné ošetření bez obchodního zájmu, což už se dnes jen tak nevidí.
Anonym
5.0
Úžasná paní sestřička v ordinaci . Při trhání mě velmi psychicky pomohla. Paní doktorka odvedla úžasnou práci. Věřím, že jsem konečně našla dobrého zubaře.
Anonym
5.0
Zákrok byl proveden velice pečlivě bez ohledu na jeho délku, profesionální přístup, náprava škod po předchozím lékaři
Anonym
5.0
Moc milá paní doktorka i sestřička, krásné moderní prostředí. Byla jsem zde poprvé na preventivní prohlídce a vše "odsejpalo" :) Neměla jsem žádné speciální dotazy, proto byla má návštěva celkem krátká, ale to bych neviděla vůbec na škodu... Rozhodně se sem nebudu bát chodit!
... zobrazit více
Anonym
5.0
Prostředí a přístup jak paní doktorky a její sestřičky jsou naprosto profesionální a jsou velmi příjemné. Bezbolestné ošetření
Anonym
5.0
Prijemna a strucna kominikace, pani doktorka i sesticka byly velmi prijemne. Kvalitni pece a rada se vratim
Anonym
5.0
Velice milá a příjemná paní doktorka. Ošetření bylo bezbolestné, s citem. Rád paní doktorku navštívím znova. Doporučuji.
Anonym
5.0
Výborná péče, skvělá paní doktorka, pečlivá a odborná práce, slušné a empatické jednání, vždy se na návštěvu těším, už bych neměnila!
Anonym
5.0
Vše bylo v pořádku těším se na další návštěvu. Paní doktorka velice příjemná, tak též sestřička.
Anonym
5.0
Rozhodla jsem navštívit paní doktorku na základě kladných recenzí a udělala jsem dobře. Paní doktorka je velice profesionální, milá, ochotná, empatická, zákroky probíhají bez bolesti. Za mne nejlepší zubní lekářka, kterou jsem navštívila. Rozhodně doporučuji.
Anonym
5.0
Paní zubařku jsem si našel dle recenzí. Bezbolestná a pečlivá práce při aplikování zubní plomby. Poprvé, kdy příště půjdu k zubaři a nebudu se bát. Mohu je doporučit. :-)
Anonym
5.0
Laskavý přístup, bezbolestné, rychlé ošetření, příjemné prostředí. Paní doktorka i sestřička jsou skvělé.
Anonym
5.0
Paní doktorka je velmi hodná, příjemná a snaží se pomoct. Má lidský přístup a velmi šikovné ruce....
Anonym
5.0
Přestože, jsem přišla pozdě, byla jsem ošetřena na profesionální úrovni. Byly na mě hodné, jak Paní zubařka, tak sestřička. Byla to má druhá návštěva a jsem spokojená. Měla jsem zlomený zub. Vše bezbolestně ošetřeno.
Anonym
5.0
Perfektni peče a přistup k pacijentum.Pani zubařka je vzdy mila, dokaže poradit,za mně top jednani.Jsem vělmi spokojena, děkuji určitě doporučuji.
Anonym
5.0
Super rychlá a milá paní zubarka, která si dává záležet na tom,aby to nebolelo. Bez čekání, přesně v objednanou hodinu, rychlá, precizní. Super!
Anonym
5.0
Paní doktorka byla pri osetreni zubniho kazu pecliva. Byla to precizni prace a skvely přistup i sestricky
Anonym
5.0
Dnes jsem opet vyuzila sluzeb pani doktorky,opet vse perfektni,neni co vytknout Se sestrickou jsou super
Anonym
4.0
Pro mě osobně,moc drahe,ale myslím,že kvalita léčby byla by na úrovni,moc přátelské prostredidekuji.
Anonym
5.0
Se všemi návštěvami u paní doktorky jsem byla spokojena (5 návštěv). Je to odbornice, se vším si poradí a je opravdu precizní. Paní doktorka je sice trochu dražší, ale za tu pečlivost to stojí.
Anonym
5.0
Volala jsem s problémem a obratem jsme domluvili termín. Na kontrole jsme se domluvili na extrakci a ta proběhla bezbolestně a velice rychle.
Anonym
5.0
Prijemna ordinacia, zubarka i sestricka boli napomocne. Dokladna a zaroven efektivna hygiena, urcite rada vyuzijem pani zubarky sluzby znova.
Anonym
5.0
Paní Maryana je velmi sikovna, precizní, ochotna a milá. Konečně jsem po letech diky doporučení našla tu správnou Zubarku.
Anonym
5.0
Jsem moc spokojená a paní zubařce velmi vděčná. Je laskavá, empatická a svoji práci dělá precizně a zodpovědně. I když mám ze zubařů trochu strach, paní zubařce velmi důvěřuji a oceňuji, že se pravidelně ptá, zda něco nebolí atd.. Vyšetření jsou bezbolestná. Doporučuji opravdu všem.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Perfektni přístup, super ošetření, dobře vybavena ordinace, velice milá paní doktorka i sestra, tady se nikdo bát nemusí
Anonym
5.0
Paní doktorka i sestřička jsou obě úžasné a empatické. Zákroky jsou bezbolestné, precizní a přesto rychlé. Perfektní a rychlá domluva.
Anonym
5.0
Moc šikovná lékařka, vše podrobně vysvětlila a dobře a bezbolestně ošetřila. Doporučuji. Silvie Bílková
Anonym
5.0
S návštěvou jsem byla velmi spokojena a manžel také. Paní doktorka je milá a šikovná, sestřička také.
Anonym
5.0
Pani doktorka je ve sve praci naprosto vyborna. Podrobne me vysetrila a pomohla. . . . .
Anonym
5.0
Paní doktorka byla velice milá, rychlá a efektivní. Ač by dle předpokladu měl prováděný zákrok bolet (vrtání 4 kanálků), v průběhu ošetření jsem nic necítila. Oceňuji hlavně trpělivost, než se mi podařilo ovládnout můj dávivý reflex a myslím, že se příští návštěvy už nebudu tolik obávat (a tuším,…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Perfektní ošetření, jako vždy. Paní doktorka i sestřička, obě jsou moc milé, usměvavé a vstřícné. Skvěle vybavená moderní ordinace, rychlé bezbolestné ošetření a lidský přístup, to vše pomůže překonat obavy a strach, takže do této ordinace se vracíme rádi.
Anonym
5.0
Skvělý přístup, rychlá a kvalitní práce, ošetření proběhlo naprosto bezbolestně a šetrně. V ordinaci velice pozitivní atmosféra.
Anonym
5.0
Pani doktorka je naprosto uzasna :) Mila, hodna, rezervaci mi udelala do dvou dnu, moc vsem doporucuji!
Anonym
5.0
Doposud jsem nemel stesti na zubni lekare, navstevy byly bolestive. Maryana Kovalchuk ma lidsky pristup a zuby mi dala velmi rychle do poradku. Vrele doporucuji.
Anonym
5.0
S přístupem jsem spokojený, pěkná ordinace, milé a sympatické jednání. Prostě jsem spokojený. Vše v pohodě.
Anonym
5.0
Skvělá, příjemná doktorka, bezbolestný zákrok Mužů jen doporučit! Rozhodně budu navštěvovat i nadále :)
Anonym
5.0
Skvělá paní zubařka, milá, pečlivá. Dentální hygiena absolutně perfektní, detailní a hlavně příjemná, to se mi ještě nestalo, normálně jsem si ji užívala a šla bych hned zase . Sestřička je také moc milá. Děkuji!

Hodnocení telefonního čísla +420 720 947 967

Pozitivní hodnocení
Blockspamcalls AI detekce
Společnost
09-27-2021
9x
Více recenzí
Tlačítko Více recenzí
Skrýt recenze
Tlačítko Skrýt recenzí

Naši pomocníci blokování hovorů

Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.

Máte dost otravných telefonátů?

Získejte aplikaci!

Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.

Dovolte aplikaci, aby pro vás identifikovala volající.

Získejte aplikaci!

Přidat moji recenzi

Jméno/firma volajícího

Kdo vám volal z 720947967?

Možné zápisy tohoto telefonního čísla jsou:
720947967
720 947 967
00420 720 947 967
+420 720 947 967
+420 720 947 967
00 420 720 947 967
720 947 967
+420 720 947 967
00420 720 947 967
00420720947967
tel:+420-720-947-967
tel:00420-720-947-967