Numbo Call Blocker: Stop Unwanted Calls
Get rid of spam forever!

Ověřená společnost Ověřená společnost

Blockspamcalls AI detekce

Vyhledávání volajícího

Pozitivní hodnocení
4.20
3
Hodnocení Počet hodnocení
0
Komentáře

Znáte toto číslo?

Tlačítko Znám toto číslo
Ano
Tlačítko Neznám toto číslo
Ne

AI Reference BETA

Boris Ljubčenko DiS.
Praha 10 / Prague 10, Nedvězská 2223/29 (areál Medicentrum - Skalka, 2. patro), 100 00 Praha
5.0
(100 recenze)
Fyzioterapeut
Fyzioterapeut
Kontaktní informace
Více informací
Nejlepší fyzioterapeutické postupy pro Vaše zdraví
Telefonní číslo
Telefonní číslo +420 774 949 495pozitivní hodnocení. Telefonní číslo patří do kategorie Společnost. U tohoto telefonní čísla neevidujeme žádné hodnocení. Telefonní číslo by mohlo být typu mobil. +420 předvolba je rezervována pro Česká republika. Telefonní číslo je pravděpodobně vlastněno operátorem Vodafone. Telefonní číslo se vyskytuje v časovém pásmu Europe/Prague. Aktuální čas v tomto časovém pásmu je Sobota 09:55.
Umístění kanceláře
Anonym
5.0
Perfektní, profesionální a hlavně lidský přístup. Doporučuji všem. Jsem po operaci ploténky a další mám vyhřezlou. Pomohl mi a těším se na další návštěvu.
Anonym
5.0
Byla to moje prvni navsteva, ale i tak nemam co vytknout. Mame uz jasny plan lecby a snad to zabere :)
Anonym
5.0
Příjemné jednání a profesionální přístup. Ráda budu pokračovat v léčbě, je vidět, že nad problémem, se kterým příjdete přemýšlí, jak ho nejlépe vyřešit. Vřele doporučuji.
Anonym
5.0
Super přístup, jednání na rovinu, dobré rady směřující k dlouhodobé nápravě problému. Když bude potřeba, určitě nebudu hledat jiného fyzioterapeuta, vše s absolutní spokojeností.
Anonym
5.0
Pan Ljubčenko je opravdu velký profesionál, než se do čehokoliv pustí, tak se pečlivě vyptá, udělá všechny možné testy a poté se pustí do procedury. Poradí jak se chovat a co dělat a nedělat i mimo ordinaci. Má perfektní přátelský přístup, opravdu chce pomoct. Nejdůležitější pro mě bylo ale to, že…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Chodím k panu Ljubčenkovi už dlouhá léta a je perfektní profesionál, vždy pomůže a poradí. Pomohl mi před lety najít příčinu chronických bolestí loktů, povolit chronicky zatuhlá záda a nedávno dokonce identifikovat drobný úraz obratle. Jako sportovkyně oceňuji nejen to, že umí téměř okamžitě ulevit…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Byl jsem velmi prekvapen jaky pan Ljubcenko je profesional a jake ma charisma. Velmi podrobne si Vas vyslechne co mate za problem a potom zahaji lecbu na velmi profesionalni urovni. Jsem moc rad, ze pan Ljubcenko me zacal lecit. Vsem pana Ljubcenka vrele doporucuji !!!
Anonym
5.0
U tohoto specialisty oceňuji komplexní přístup k řešení mého zdravotního problému. Používá moderní přístroje (laser,...) a k tomu fantasticky masíruje! Je velmi milý a maximálně se snaží pomoci. A naučil mě jeden výborný cvik na páteř :)
Anonym
5.0
Úžasný přístup k pacientovi,kdy vzbudí v pacientovi pocit klidu,pocit že nezdržuje, neobtěžuje.Urcite chci pokračovat.
Anonym
5.0
Dobrý den, p. B.Ljubčenko je opravdový profesionál, už po druhé návštěvě 08.01.19 jsem neměla bolesti páteře, příjemný, vstřícný,ochotně zodpověděl veškeré mé dotazy před i během ošetření. Jsem velice spokojená,můžu vřele doporučit .Budu se vracet a Děkuji !!!
Anonym
5.0
Byla jsem zde na první návštěvě. Přístup pana Ljubčenko byl velice profesionální a hlavně přívětivý a milý. Jsem již objednána na další návštěvu. Celkově jsem velice spokojená. Klímová Jitka
Anonym
5.0
Nejlepší fyzioterapeut, jakého jsem poznal. Vstřícný, vše vysvětlí, je precizní, ale to nejdůležitější je, že mi opravdu pomohl po tom, co jsem vyzkoušel mnoho jiných. Už jsme u něj celá rodina.
Anonym
5.0
Vstřícný, veselý, hned dokázal najít zdravotní problém a vždy mi vyšel ve všem vstříc a pomohl. Velmi dobré vystupování a skvělá odbornost.
Anonym
5.0
Pan Ljubčenko mi jako fyzioterapeut naprosto vyhovuje. Je milý, empatický, důsledný a o problému do detailu přemýšlí. Nejdřív vás vyslechne, doptá se a pak vyšetří. Pak doporučí co je potřeba a do detailu vysvětlí. Vše probíhá naprosto na pohodu a člověk se cítí příjemně. Je vidět, že ho práce baví…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Počet znaků nestačí k tomu abych popsal a vyjádřil jak vděčný mu jsem. Doktoři mi nepomohli s mojí bolesti krční páteře,injekce nepomohli a předepsali tuny prášku a k ničemu.Nespal jsem několik dní a bolesti byli příšerné.Nahodou jsem narazil na tohoto pána doktora a i když jsem mu ze začátku…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan fyzioterapeut,sa zameral na nohy kde zistil ze mam ploche nohy, bol som u neurologov fyzio ani jeden s nich sa na to nezameral,pred kazdym vysetrenim povedal co ma caka jak to bude prebiehat,Cakam na dalsie vysetrenie, na kolko som bol len na vstupnom. Zatial prijemny dojem.
Anonym
5.0
Jako poprvé, i dnes jsem odcházela nesmírně spokojená. Na fyzio jedině sem, i kdybych měla přijet přes celou republiku. Přístup k pacientovi, jaký jsem nikde nezažila. A znatelná úleva již v ordinaci. Moc děkuji.
Anonym
5.0
Pan Ljubčenko je odborník, který mi opravdu pomohl. Podrobně se ptá a snaží se najít příčinu problému. Pokud je k nahlédnutí lékařská zpráva, bere ji také v potaz. Trpělivě vysvětlí a předvede postup a cviky, které vedou ke zlepšení. Určitě doporučuji.
Anonym
5.0
Vynikajici. Empaticky a velmi schopny fyzioterapeut, jehoz cilem je pomoci. Velmi dobre diagnostikoval problem, terapie pomihla.
Anonym
5.0
Pan Ljubčenko je příjemný, empatický a komunikativní profesionál, vyslechl si, co mě trápí, zkontroloval MRI a doporučil další postup léčby výhřezu ploténky. Dále nalezl problém na hrudníku, bránící dýchání a odstranil ho kombinací různých procedur a masáží. Odcházel jsem s radostí z obnovení…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Po dlouhé době jsem měla pocit, že se někdo pacientovi skutečně věnuje a nad problémem přemýšlí. Cením si velmi individuálního přístupu...
Anonym
5.0
Všestranný fyzio pán, který je ochotný vše probrat, vyslechnout a poradit. Dobrých fyzioterapeutů je hromada, ale pan L. je váš kámoš. Obvykle když někdo trpí komplexními problémy kolem pohybového aparátu, dietními obtížemi nebo psychickými poruchami, hledá si na každé specialisty, B. Ljubčenko…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Dnes první návštěva a byla jsem velmi spokojená. Vstřícnost, profesionální přístup.Děkuji a moc se těším na další návštěvu. Už teď totiž vím že mi pomůže id bolestí. Tereza
Anonym
5.0
Ďakujem za veľkú ochotu a odborné zhodnotenie stavu. Určite, aj nabudúce veľmi rád využijem a všetkým doporučujem.
Anonym
5.0
Boris Ljubčenko je skvělý fyzioterapeut a setkání s ním je velmi osvěžující. Moc mi pomáhá jeho léčba na akutní i dlouhodobé potíže. Doporučil mi skvělé cvičení. Velice oceňuji jeho individuální a pozitivní přístup.
Anonym
5.0
Dnes prvni navsteva. Pan terapeut mily, vysvetlil vse, masaz prijemna... Verim, ze mi pomuze,.... uvidime
Anonym
5.0
Opakovalo se zejména ošetření bolavé páteře. Pozitivně hodnotím zejména zaměření na bolavá místa. Po rehabilitaci se cítm podstatně lépe.
Anonym
5.0
Výborný fyzioterapeut, asi nejlepsi u ktereho jsem kdy byla. Rozhodne doporucuji. O problemu opravdu premysli, misto dukladne vysetri. Sve praci opravdu rozumi. Prijemne jednani se zakaznikem i behem cele procedury. Maly navrh na vylepseni - mohl by mit lepe vyresenou zastenu na prevlikani.
Anonym
5.0
Spokojenost od vstup do ordinace, profesionální a pro klientský přístup, schopnost naslouchat a trpělivost vysvětlovat:)
Anonym
5.0
Boris je profesionální fyzioterapeut, který má obrovské zkušenosti. Opravdu mistr svého oboru. Přátelské jednání a vystupování. Problém v oblasti zad okamžitě identifikoval a účinně odstranil. Maximální spokojenost!!!
Anonym
5.0
Velmi sympatický fyzioterapeut, velký odborník, příjemná návštěva, jsem ráda, že jsem ho navštívila na doporučení mých známých, kterým opravdu pomohl a vyřešil letitý problém.
Anonym
5.0
Maximální spokojenost. Návštěva přesně v domluvený čas. Všechny informace podány pochopitelně. Žádné další poplatky.
Anonym
5.0
Velmi příjemný a lidský přístup s velkou ochotou pomoci a poradit.“Zlaté ručičky”, které přesně vědí, kde se ukrývá příčina bolesti.Tyto návštěvy mi byly velmi nápomocny a budu chodit dále i preventivně.Jednička ve svém oboru!
Anonym
5.0
Z vyšetření mám velmi dobrý pocit, po dlouhé době se mi po zákroku ulevilo a rovněž je mi sympatický návrh dalšího postupu i rehabilitačních pomůcek. Oceňuji vstřícné a profesionální jednání i prostředí. Mohu s klidným svědomím doporučit. Děkuji.
Anonym
5.0
Dnes jsem byl u Borise Ljubčenka poprvé. Již při vstupu do ordinace jsem byl mile překvapen přivítáním, jako bych tam chodil už delší dobu. Po krátké debatě a poté prohlídce p. Ljubčenko odhalil, jaký mám problém s mou páteří a hned se dal do léčby, která již za první den přinesla zlepšení. Moc za…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Odborník na svém místě! Narozdíl od chiropraktika a ortopeda poradí co dělat, co nedělat, ukáže cvičení. Příjemné jednání. Rozhodně doporučuji. S pozdravem -Gauranga. Aleš Kudlička
Anonym
5.0
Skvele,povzbuzujici a profesionalni,doporucuji,prijdeme pristi tyden a potom zase,terminy jsou fakt naslapane
Anonym
5.0
Absolvoval jsem první návštěvu a musím říci, že zatím spokojenost. Využívání moderních technologií jak k léčbě tak ke komunikaci myslím dnešní době mnoho pacientů ocení.
Anonym
5.0
S přístupem Borisem Ljubčenko jsem velmi spokojená. Poctivě a se znalostí provádí fyzioterapeutická léčení. Je příjemný, vlídný, ochotný.
Anonym
5.0
Boris L. je skvělý profesionál. Chodím k němu několik let, pomohl mi rychle od bolesti bederní páteře (po mnoha letech standardní rehabilitace) a teď k němu chodím cca jednou ročně na "oživení", skvělá elektroléčba, masáž i rázová vlna, a doplněno vždy doporučením co dělat a nedělat, co cvičit,…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Je skvělý doktor, příjemný, ochotný.Doporučuji, dlouhodobý bolesti záď odezny už po perve navštěve .
Anonym
5.0
Pana Ljubcenka jsem navstivil kvuli bolestem krci patere. Byl jsem v podobnem nepriznivem stavu pres 3 tydny. Postupne se zacina stav lepsit. Velmi cenim ochotu a spoustu rad, ktere jsem dostal. Ještě nejsem z bolesti venku, ale uz ted mohu potvrdit vyborne recenze. Je skutecne poznat ze panu…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan Ljubčenko je profesionál se skvělým lidským přístupem. Už jsem ho doporučil známým a objednal se na další návštěvu. Mám v plánu ho navštěvovat pravidelně.
Anonym
5.0
Very professional, patient and cooperative, he explained whole procedure before treatment and patiently asked questions to find the cause and helped me understand the reason of pain and how I can make some simple changes to get better.
Anonym
5.0
Byla jsem velice spokojena s odbornou pomoci a vysvětlením .Je výborný a pomohl mi od bolesti.Doporucuji
Anonym
5.0
Jako vzdy i po třech letech perfektní .K tomu není co dodávat.okamžitě se mi ulevilo.Tak za 14 dní si návštěvu zopakuji
Anonym
5.0
Doktor ani vychodni medicina nepomohla. Po druhe navsteve u pana Ljubcenka bolest ustupuje. Skvely pratelsky pristup, profesionalita. Muzu jen doporucit
Anonym
5.0
Profík, opravdu se snaží pomoc a vyléčit problém který vás trápí, ne jako ostatní doktoři co problémy jen potlačují práškama...doporučuji !!!
Anonym
5.0
Má první návštěva. Očividná snaha vyřešit problem. Mám z toho po dlouhé době dobrý pocit. Uvidíme zda oprávněné casem
Anonym
5.0
Pan fyzioterapeut je opravdu odbornik. Sve praci rozumi, klientovi se snazi vzdy pomoci a jeho lecba je efektivni a ucinna. Navstevuji ho jiz nekolik let a mohu jen doporucit. Dekuji za skvelou peci!
Anonym
5.0
Byla jsem na první návštěvě. Vše proběhlo v klidu. Jsem spokojená a objednala jsem dalčší návštěvu u fyzioterapeuta. Šemberová E.
Anonym
5.0
Jako vždy skvělá péče! Empatický fyzioterapeut s mnohaletými zkušenostmi je prostě nejlepší! Pokud máte problémy se svým tělem neváhejte se něj obrátit! Vřele doporučuji! Moc Vám Borisi děkuji!
Anonym
5.0
Profesionální přístup, rychlá identifikace problému, spoustu rad jak problém řešit, naprostá spokojenost!
Anonym
5.0
Pana Borise L. navštěvuji již delší dobu z důvodu již dlouhodobých problémů s páteří, které se neustále stupňují a omezují v běžném životě. Musím vyzdvihnout zejména jeho zájem o problém a opravdovou snahu pomoci. Samozřejmostí je odborný pohled na věc, milé jednání a empatie rozhodně nikdy také…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Skvělé ošetření a uvolnění ztuhlých svalů. S návštěvou u pana Ljubčenka jsem velmi spokojena. Na závěr mi doporučil jak předcházet bolesti zad.
Anonym
5.0
Pan Boris Ljubčenko je specialista ve svém oboru.Všem doporučuji, perfektní pomoc při bolestech.Vše vysvětleno do detailu. Moc děkuji
Anonym
5.0
Po návštěvě pana doktora mi bylo jasné kde je problém a mám několik doporučení a cvíčení, které by měli trnto problém řešit.
Anonym
5.0
Profesionální práce ......................................................................................
Anonym
5.0
Prima navsteva. Profesne i lidsky prijemny pristup, bez zbytecnych dlouhych povidanek, ale zcela presne vystizna vysvetleni. Rozhodne doporucuji!!! VK
Anonym
5.0
Každá návštěva u tohoto fyzioterapeuta mě významně snížuje moje bolesti . Jeho přístup k pacientovi považuji za velmi dobrý.
Anonym
5.0
Z vyšetření mám velmi dobrý pocit, po dlouhé době se mi po zákroku ulevilo a po více než roce bolestí a léčení u různých specialistů jsem se dozvěděla, že příčina mých bolestí je i jiná, než mi bylo neustále řečeno, že mám vyhřezlé ploténky, ale že příčinou bolestí může být ztuhlý hruškovitý sval.…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Vzdy pomůže, pomohl mi pokaždé . Muzu jen doporučit . Vi co děla a hodne poradi .Nejlepsi fizioterapevt .
Anonym
5.0
Velmi vstřícné jednání. Profesionální přístup, Hledání individuálních účinných metod. Další trefná doporučení přesahující obor.
Anonym
5.0
Prvni navsteva, maximalni spokojenost. Prisel jsem s dele pretrvavajici potizemi zad a ihned po zakroku citim ulevu. Urcite doporucuji
Anonym
5.0
Nestává se mi to často, ale nemám slov. Tak čistých, milých a příjemných lidí, jako je pan Ljubčenko, by na planetě mělo být o hodně víc a pak by svět vypadal úplně jinak :-). Při vyšetření jsme si krásně popovídali a bylo mi skoro až líto, že se u mě nenašlo nic víc než trochu zatuhlá šíje, kterou…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Profesionalni a prijemny pristup, komplexni znalost problematiky, doporuceni lecby a cviku. Velka spokojenost.
Anonym
5.0
Po první návštěvě, pan doktor lokalizoval zdroje, problému. Velmi příjemný přístup ! Způsob komunikace, parada.
Anonym
5.0
Profesionál jako žádný jiný. Řekne svůj názor na problém, srozumitelně jej vysvětlí a doporučí vhodnou léčbu. Zpravidla se jedná o nějaké konkrétní cvičení, masáže apod. Díky tomu, že klient chápe proč má dané cviky provádět, je o to více motivován se jim věnovat. No a víte co? Zabírá to!
... zobrazit více
Anonym
5.0
Jsem nadšená. Odcházela jsem odpočatá a uvolněná. Už se teším na další návštěvu za tři měsíce. Předčilo to mé očekávání.
Anonym
5.0
Maximální spokojenost, mohu jen doporučit...Již po první návštěvě velké zlepšení.Myslím, že snaha pomoci a osobní přístup p. Ljubčenka je příkladný...????Děkuji!!
Anonym
5.0
Opravdu skvělý a lidský přístup, během konzultace mi bylo podáno dost užitečných rad a vysvětleno, jak dále postupovat, abychom problém vyřešili.
Anonym
5.0
Bleskově rychlé zjištění problému, snad se ho podaří stejně rychle i odstranit, každopádně můžu jen doporučit
Anonym
5.0
Už jsem absolvoval spoustu zdravotních masáží, zde i v Kanadě, ale žadná nepřinesla tak okamžitou úlevu (bolesti zad) a žádný masér ani fyzioterapeut nebyl tak účinný v úlevě bolesti. Pan Ljubčenko na mně vyzkoušel několik technik (masáž postiženého místa, rázové vlny, léčení frekvencemi) a i když…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan Boris Ljubčenko je vynikající fyzioterapeut. Je velmi empatický a přitom profesionální. Dokáže vidět souvislosti. Jedna triviální rada mi velmi usnadnila pohyb v práci. Od nikoho z terapeutů a doktorů předtím jsem to neslyšela až pan Ljubčenko mi to poradil a velmi mi usnadnil život. Jeho…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Oceňuji komplexní přístup, zkušenosti, velmi dobrou komunikaci a opravdovou snahu pomoci pacientovi. Hned po ošetření došlo k pomoci a úlevě od bolesti. Určitě si naplánuji další návštěvu pro postupné zlepšení mého zdravotního stavu.
Anonym
5.0
Absolutní profesionalita, vstřícný a individuální přístup. Pan doktor pozorně poslouchal a vše srozumitelně vysvětlil. Vřele doporučuji!Absolute professionalism, kind and individual approach.The doctor listened carefully and explained all very clearly.I genuinely recommend!Прфессионализм,…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Po první návštěvě musím říct, že kladné recenze nelhaly, konečně fyzioterapeut, který řeší věci komplexně a se zájmem o klienta, velmi milý, vše vysvětlí a o problému přemýšlí, jeho přístup mne velmi povzbudil a věřím, že jednou bude lépe
Anonym
5.0
Pan doktor se moc stará o pacienty, opravdu jsem spokojená, budu chodit i nadále, a je pozitivný
Anonym
5.0
Vrátila jsem se po 2 letech, kdy mě pan fyzioterapeut postavil na nohy nyni s bolestí zad. Vynikající prace, skvělé jednání, rozhodně doporucuji fantastické jednání a panu fyzioterapeutovi mnohokrat dekuji.
Anonym
5.0
Velmi si cením osobního přístupu, vřelé atmosféry a profesionální péče! Jde vidět, že má svou práci rád. Děkuji a po předešlých jiných zkušenostech, s radostí doporučuji!
Anonym
5.0
Odbornost, vstřícnost, konzultace a především účinná léčba v rámci mých individuálních dispozic. Pan doktor je opravdovým specialistou ve svém oboru, navíc má radost, muže-li pacientovi pomoci. Při první návštěvě jsem téměř nemohla chodit, byla jsem fyzicky i psychicky "zdevastovaná". Po cílené…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Byla to má první návštěva a jsem velice spokojená. Právě pana Ljubčenka doporučuji mému příteli, který marně hledá dobrého fyzioterapeuta.
Anonym
5.0
U borise jsem byl již před dvěma lety a když mě letos začlo "bolet v bedrech" znovu jsem ho vyhledal. za mě naprostá spokojenost. individuální přístup, velice příjemný, nemám co bych vytkl. moc děkuju :) jarda malina
Anonym
5.0
Dobry den,dochazim jiz jen na "prevenci,"jelikoz muj problem s bolesti zad, se kterou si nikdo nevedel rady 20 let,byl odstranen po peti navstevach.Vzdy odchazim s vybornym pocitem, s pocitem lekarske pece na vysoke profesionalni urovni.Pana dr.Borise Ljubcenka mohu jen doporucit.
Anonym
5.0
Příjemný, ochotný a hlavně odborník. Přišel na problém, který zatím nikoho nenapadlo prověřit. Určitě doporučuji.
Anonym
5.0
Velmi dobrý lékař, všechno super. Dává pozor na každého pacienta, profesionální a individuální přístup.
Anonym
5.0
Odbornost skvělá, přístup také, Boris doporučí i výborné cviky pro domácí rehabilitaci. Vřele doporučuji.
Anonym
5.0
Pan fyzioterapeut má profesionalni pristup a věnuje se pacientovi plně.Prostredi velice čiste.Není,co vytknout.Jenom musím jeste pockat,jestli mi jeho terapie pomuze. Pesakova
Anonym
5.0
Slušnej přístup ke všem pacientům. Vstřícnost. Umění naslouchat problémům,a pomoc řešit nejlepším spusobem.
Anonym
5.0
Pana Ljubcenka jsem navstivil kvuli bolestem krci patere. Byl jsem v podobnem nepriznivem stavu pres 3 tydny. Postupne se zacina stav lepsit. Velmi cenim ochotu a spoustu rad ktere jsem dostal. Ještě nejsem z bolesti venku, ale uz ted mohu potvrdit vyborne recenze. Je skutecne poznat ze panu…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Doporučuji! Po třech letech mi někdo dokázal říct, proč mi nepříjemně brni u lopatky a okamžitě věděl co dělat. Byla jsem u pěti doktorů a nikdo tuto "banalitu" nerozpoznal, až pan Ljubčenko. Tímto mu děkuji a těším se na další návštěvu, vím, že budu v té nejlepší péči.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Velice seriózní přístup. Pan Ljubčenko se mi věnoval celý určený čas. Pracoval se zájmem, měla jsem příjemný pocit, že ho mé problémy opravdu zajímají a chce mi pomoci je vyřešit.Dal mi mnohá doporučení pro domácí péči a plánované další návštěvy.Přesně dodržel čas mého objednání, v danou hodinu se…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Nejlepší fyzioterapeut a k tomu ještě milý. Krásná ordinace, zájem o pacienta. Vše super. Doporučuji všem, kteří mají problémy se zády. Krásná ordinace. Dobrá lokalita působení specialisty, dá se dobře parkovat.
Anonym
5.0
Прекрасный врач который уделяет внимание проблемам и решает их. Точно объясняет что делает. Поясняет причины боли
Anonym
5.0
Byl jsem u pana fyzioterapeuta na vstupní prohlídce a jsem velmi spokojen. Příjemný, vstřícný, oboru znalý a šikovný. Určitě doporučuji.
Anonym
5.0
Na základě velké spokojenosti me maminky a sestry s fyzioterapeutem, který jim pomohl od bolesti a problémů, jsem pana Ljubcenka též navstivila se zatuhlym krkem a bolesti zad. Musím říct, že je to opravdu profesionál s velmi lidským přístupem k pacientovi, po jeho návštěvě se mi ulevilo, doporučil…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pán Ljubčenko je naozaj odborník, má veľký záujem o pacienta. Poradil mi vhodné prípravky aj cviky na doma na moje boľavé koleno. Už v minulosti mi veľmi pomohol - prišla som k nemu s tým, že kvôli kolenu nemôžem skoro ani chodiť, a po niekoľkých návštevách som ani nevedela, že koleno bolelo :)
... zobrazit více
Anonym
5.0
K Borisovi chodím už delší dobu a při každé návštěvě mi Boris velmi pomůže. Mockrát děkuji za Vaši profesionální péči a přístup!
Anonym
5.0
Po návštěvě bolest ustoupila a opět se mi ulevilo. Pomohl, jako vždy. Sympatický profík. Všem návštěvu vřele doporučuji. Ať už jako prevenci nebo při řešení nějakého problému.
Anonym
5.0
Pan Ljubčenko, mi zachranil má zanedbana záda.za pul roku trapeni,neustalich infuzích a behani po doktorech je to opravdu prijemne.Zná svou praci a ma prvotridni pristup k lidem.Kazdemu kdo ma strach z nastev lekaru nebo terapeutu,nebojte se... :) stoji to za to pomuze vam a hned po vstupnim…
... zobrazit více

Hodnocení telefonního čísla +420 774 949 495

Pozitivní hodnocení
Blockspamcalls AI detekce
Společnost
07-20-2021
3x
Více recenzí
Tlačítko Více recenzí
Skrýt recenze
Tlačítko Skrýt recenzí

Naši pomocníci blokování hovorů

Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.

Máte dost otravných telefonátů?

Získejte aplikaci!

Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.

Dovolte aplikaci, aby pro vás identifikovala volající.

Získejte aplikaci!

Přidat moji recenzi

Jméno/firma volajícího

Kdo vám volal z 774949495?

Možné zápisy tohoto telefonního čísla jsou:
774949495
774 949 495
00420 774 949 495
+420 774 949 495
+420 774 949 495
00 420 774 949 495
774 949 495
+420 774 949 495
00420 774 949 495
00420774949495
tel:+420-774-949-495
tel:00420-774-949-495