Numbo Call Blocker: Stop Unwanted Calls
Get rid of spam forever!

Ověřená společnost Ověřená společnost

Blockspamcalls AI detekce

Vyhledávání volajícího

Pozitivní hodnocení
4.20
3
Hodnocení Počet hodnocení
0
Komentáře

Znáte toto číslo?

Tlačítko Znám toto číslo
Ano
Tlačítko Neznám toto číslo
Ne

AI Reference BETA

Ing. Kateřina Dušková
Olšanská 7, 130 00 Praha
5.0
(100 recenze)
Dentální hygienistka
Hygienista
Dentální hygienistka
Hygienista
Kontaktní informace
Více informací
Dentální hygiena Kateřina Dušková
Telefonní číslo
Telefonní číslo +420 778 031 701pozitivní hodnocení. Telefonní číslo patří do kategorie Společnost. U tohoto telefonní čísla neevidujeme žádné hodnocení. Telefonní číslo by mohlo být typu mobil. +420 předvolba je rezervována pro Česká republika. Telefonní číslo je pravděpodobně vlastněno operátorem Vodafone. Telefonní číslo se vyskytuje v časovém pásmu Europe/Prague. Aktuální čas v tomto časovém pásmu je Pátek 03:05.
Umístění kanceláře
Anonym
5.0
Vřele doporučuji. Ošetření skutečně zabralo celou hodinu, bylo provedeno pečlivě a citlivě. Včetně potřebných doporučení. Velice děkuji.
Anonym
5.0
Velice dobrá komunikace při ošetření, jasné a srozumitelné vysvětlení problému a jak to napravit. Pečlivost. Odstranění problému citlivosti na studené nápoje.
Anonym
5.0
Nejlepší dentální hygiena pod sluncem! Paní hygienistku všude doporučuji. Je moc milá, šetrná a hygiena byla naprosto bezbolestná a precizně provedená. Už teď se těším na další "setkání" :).
Anonym
5.0
Paní inženýrka je velmi příjemná mladá dáma, svou práci odvádí skvěle, byla jsem velmi spokojena a určitě přijdu zase
Anonym
5.0
Na ústní hygieně jsem byl u Ing. Kateřiny Duškové podruhé a opět jsem byl velmi spokojený po všech stránkách (jak vlastní úkon, tak informace, které mi jmenovaná poskytla ohledně ústní hygieny). Ing. M. Postler
Anonym
5.0
Super přístup k pacientovi, určitě doporučuji, mladá paní příjemná, vše vysvětlila, určitě budu věrný pacient.
Anonym
5.0
Vse v poradku, profesionalni hygiena, pekna ordinace. Pani Tereza je velmi prijemna. Dekuji a ostatnim doporucuji.
Anonym
5.0
Naprosto úžasný přístup vubec jsme nevěděli do čeho jdem jsme ostudy Vše vysvětleno a syn spokojen ????
Anonym
5.0
Vse bylo naprosto v poradku. Perfektne odvedena a precizni prace. Pani Duskova byla hlavne velmi mila, ochotna a take trpeliva. Mohu jen doporucit :-)
Anonym
5.0
Z toho jaké mam úzkosti a strach z lékařů jsem nakonec zvládla diky paní doktorce.Mila a šetrná všechno vysvětlila nebyl důvod mít jakékoli obavy.Takze vřele Doporucuji! A při me další návštěvě určitě zase zavítam k Paní Doktorce .
Anonym
5.0
Paní Dušková byla velmi příjemná, maximálně komunikativní, vše odborně a lidsky vysvětlila. Zákrok - dentální hygieny byl bezbolestný :) a vzhled zubů nádhera ! Děkuji :)
Anonym
5.0
Můžu jenom doporučit....Super pečlivý přístup,všechno vysvětleno a pani dentalni hygienistka moc sympatická a příjemná .
Anonym
5.0
Jsem velmi spokojena s provdenym osetrenim. Byla jsem na tomto osetreni prvne, tak nemam srovnani,ale pani ing byla velice pecliva a ke mne jako pacientovi pozorna a mila.Na dalsi navstevu se nebudu bat,ale tesit.S pozdravem Hana Horakova
Anonym
5.0
Vynikající péče, příjemná konverzace- musím vřele doporučit. S ženou jsme se shodli, že šlo o vyloženě relaxační záležitost!
Anonym
5.0
Perfektní, bezbolestné, milé setkání s výsledkem, který mě vždy překvapí. Tohle jsou moje zuby? Jsem naprosto spokojena.
Anonym
5.0
Vše proběhlo v naprostém pořádku, paní Tereza byla příjemná, vše vysvětlila a bolest nebyla tak velká jak jsem čekala, určitě přijdu znovu
Anonym
5.0
Slečna je velice příjemná, šikovná a komunikativní. V průběhu mi vše vysvětlovala a kdykoliv jsem se mohl zeptat nebo ji přerušit, když mi bylo cokoliv nepříjemné. Také je velice pečlivá, což je v dentální hygieně důležité. Navíc je krásná tak je to i potěšení pro oči.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Skvělá péče, příjemné prostředí, profesionální přístup. Rád se budu pravidelně vracet ;-), Doporučuji všem!
Anonym
5.0
Velmi jsem ocenila odbornost, profesionalitu a zároveň milý kultivovaný přístup! PhDR Renata Drahozalova
Anonym
5.0
Velice příjemné vystupování, vše mi skvěle vysvětlila a hlavně názorně ukázala. Důležité je, že po čtyřech dnech od zákroku už pozoruji změny k lepšímu, dásně mi mnohem méně krvácejí. Mohu jen doporučit.
Anonym
5.0
Paní dentální hygienistka Kateřina je člověk na svém místě! Jestli si představuji nějak lékaře 21. století, tak přesně takhle. Vše mi bylo vysvětleno a názorně ukázáno. Těším se na příští návštěvu.
Anonym
5.0
Za mně dávám všechny palce nahoru, perfektně odvedená práce. Mám zuby takové, že je ani nepoznávám, takže pecka a už teď vím, že je dobré doporučit kvalitu a profesionalitu, která zde prostě jasně jde s dobou. Sednul jsem si na zadek a odešel s údivem jak mám krásně čisté zuby....Děkuji moc Holcman
... zobrazit více
Anonym
5.0
S paní hygienistkou jsem byla víc než spokojená. S její prací, přístupem, chováním i profesionalitou. Určitě vřele doporučuji.
Anonym
5.0
Dentální hygiena osmileté slečny, všechno bez chybičky, vše krásně vysvětleno, zoubky jako perličky. Jsme moc spokojeni a určitě přijdeme znivu.
Anonym
5.0
Perfektní! Paní Katka je nejen profík, ale je také velmi empatická a milá. Pro mě to u ní byl doslova relax (opravdu jsem si odpočinula) a už teď se těším na příští návštěvu, nehledě na to, že po návštěvě pozoruju velké zlepšení co se úrovně hygieny týče. Děkuji! :) Budu se těšit na další návštěvu.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Velmi prijemna slecna hygienistka, která Vam skutecne venuje minimalne 75minut.Je pečlivá, komunikativní, mila, vse vysvětlí. Myslim, ze je na pravém miste.
Anonym
5.0
Doporučuji. Vše krásně vysvětleno. Paní hygienistka je velmi milá a pečlivá. Dokonce mě upozornila na problém, na který mě nikdy nikdo neupozornil. Naprosto bezbolestné, těším se na další návštěvu.
Anonym
5.0
Naprostá spokojenost. Tereza byla milá, komunikativní, pracovala citlivě a výsledek byl skvělý. Velká pochvala a doporučuji i všem ostatním, kteří se třeba ještě nerozhodli a váhají :-) Není třeba mít obavy.
Anonym
5.0
Velmi profesionální přístup, milé jednání, bezbolestné, určitě se do ordinace zase vrátím. Mohu všem doporučit.
Anonym
5.0
Hůř se v budově a na 4.p. ordinace hledá. Vyšetření super. Syn se bál, ale pani doktorka mu vše vysvětlila, ukázala a měl i signál kdyby něco bolelo.
Anonym
5.0
Velice sympatická a příjemná návštěva u profesionálky v oboru, v příjemném prostředí a milé atmosféře. Krom čistých zubů po bezbolestném zákroku, člověk odchází i s úsměvem. :) Doporučuji
Anonym
5.0
Slecna Tereza, myslim, ze tak se predstavila byla skvela. Jsme spokojena s precizjim cistenim a navic byla moc mila. Diky za to, ze ordinovala i mezi svatky.
Anonym
5.0
Odborná, bezbolestná a šetrná péče. Jsem moc spokojená. Přišla jsem na doporučení a skvělé reference budu i šířit dál
Anonym
5.0
Byl jsem na dentální hygieně poprvé a paní Dušková byla velmi příjemná a profesionální. Nevěděl jsem co čekat, ale provedla mě vším, vše vysvětlila, nevnucovala žádné produkty. Navíc má (jako jediná hygienistka na poliklinice) on-line objednávací systém.
Anonym
5.0
Dnešní dentální hygienu bych nazvala skoro wellness procedurou. Skoro jsem v křesle usnula. Slečna Tereza je milá, pečlivá, vše vysvětlí. Profík každým coulem, stejně jako paní Dušková. Vřele doporučuji!
Anonym
5.0
Paní doktorka je velmi milá a pečlivá, všechno vysvětlila, ochotně zodpověděla mé dotazy a odvedla profesionální práci. Mohu jen doporučit.
Anonym
5.0
Skvělá péče, milá dentální hygienistka. Za mne super! Vše splnilo mé představy. Ráda se budu vracet a doporučím dále.
Anonym
5.0
Příjemná, ohleduplná a profesionalní péče. Oceňuji on-line objednávací systém pro sjednání ošetřeni.
Anonym
5.0
Paní doktorka byla skvělá, vše vysvětlila a byla velice příjemná. Už se těším na příští návštěvu :-)
Anonym
5.0
Budu stručný. Před návštěvou ordinace paní Kateřiny jsem si přečetl recenze, které byly vesměs velmi pozitivní. Návštěva však předčila mé očekávání. Odcházel jsem maximálně spokojený a navíc po hodině a půl (oproti objednané hodině), protože vyčištění zubů až do poslední čajové skrnky je pro paní…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní Duškovú som navštívila už niekoľkokrát a ako pri každej návšteve, aj teraz som sa cítila skvele, nič nebolelo, zuby ako z perličky. Skvele tiež vysvetlí, na čo sa zamerať, kde sú ešte nejaké medzery v starostlivosti. Pani Duškovej som neskonale vďačná, pretože som si prešla osobnou tramou z…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Skvělý profesionální výkon od úvodního rozhovoru až po konečnou instruktáž a další nasměrování. Bezbolestné ošetření a velmi příjemná komunikace. Objednání na přesný čas. Paráda:-)
Anonym
5.0
Milá, usměvavá a pečlivá. Přijdu určitě zase. Poradila se vším co jsem potřeboval. A návštěva se protáhla na 90 minut a to bez doplatku. Koupil jsem si za super cenu mezizubní kartáček.
Anonym
5.0
Paní Dušková je velice sympatická mladá dáma. Všechno vysvětlí, ukáže a poradí. Určitě jsem tam nebyla naposled. Ráda se tam zase ukážu. Ať už v rámci kontroly či bělení. :-)
Anonym
5.0
U paní Duškové jsem byla už vícekrát. Je nesmírně pečlivá a citem pro pacienta. Naučí i techniku správného čistění zubů a doporučí vhodný mezizubní kartáček. Návštěvu doporučuji.
Anonym
5.0
Vstupní prohlídka byla úžasná. Skvělý osobní přístup a milé vystupování. Sympatická dentální hygienistka :)
Anonym
5.0
Pani Duskova odvedla skvelou praci, navic je velice prijemna, komunikativni a vse srozumitelne vysvetli. Cisteni bylo setrne a naprosto bezbolestne, muzu doporucit i lidem ktery maji z podobnych zakroku obavy. Dekuji
Anonym
5.0
Paní doktorka je profesionální vše vysvětlí poradí skvělý přístup i komunikace pokaždé odcházím moc spokojená
Anonym
5.0
Nejlepší a nejsypatičtější zubní specialistka v Praze. Je příjemná, milá a nikdy nebyl žádný problém s bolestí.
Anonym
5.0
Paní hygienistka je velmi milá, sympatická, příjemná, vše s vámi dopředu zkonzultuje, říká dopředu, co bude dělat. Dentální hygiena od ní byla nejvíc v pohodě, co jsem zažila a zároveň velmi precizní, a to jsem byla asi u 5 jiných hygienistů. Je vidět, že je ve své práci opravdu dobrá a má hodně…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Jednalo se o mou první návštěvu dentální hygieny vůbec. Paní Ing. Dušková byla příjemná a vstřícná, vše mi perfektně vysvětlila a zubní kámen odstranila. Zároveň mi doporučila pro mé zuby vhodné mezizubní kartáčky. Moc děkuji.
Anonym
5.0
Absolutní spokojenost. Nejlepší dent. hygiena na které jsem zatim byla. Pani Dušková je velmi šikovná a milá. - je velmi šetrná (nejen k zubum a a dasnim ale i k makeupu :) - všechno co dělá, zároveň vysvětluje - dala mi jiné (a myslím, že lepší) tipy, jak správně čistit zuby
... zobrazit více
Anonym
5.0
Dnes jsme byli na vstupní návštěvě i s manželkou a musím říct, že nás paní Dušková velmi mile překvapila. I přes pozitivní reakce jsme si nebyli jisti, co očekávat. Trochu jsme se báli, zda tomu kladnému hodnocení opravdu můžeme věřit. Také jsme měli obavu, zda to nebude jen přednáška o správném…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Dlouho jsem hledala, až jsem našla :-) Paní Kateřina je úžasná, nejlepší a teď už ji budu každému doporučovat. S takhle milým přístupem jsem se snad ještě nikdy v ordinaci nesetkala. Jsem prostě nadšena!
Anonym
5.0
Velice profesionální přístup a příjemné prostředí = skvělý výsledek. Rozhodně doporučuji návštěvu !
Anonym
5.0
Paní doktorka je velmi profesionální, podrobně vysvětlila dceři, jak pečovat o zuby, dentální hygiena byla velmi příjemná a účinná.
Anonym
5.0
Velice milé překvapení, bylo to velice příjemná zkušenost. Byla jsem dnes zde na první dentální hygieně na základě skvělých recenzí a kladných zkušeností a určitě doporučuji, velice příjemné a milé prostředí, slečná byla skvělá i skvělý parťák. :) určitě mám v plánu se objednat znova :) moc děkuji…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Velice milá doktorka, vzhledem k tomu jak jemne čistila jsem byl překvapen s viditelnym vysledkem. A už taky vím který elektrický kartáček si mám koupit. Děkuju
Anonym
3.0
Dobrý den, byla jsem u paní hygienistky Terezy Paďour a odcházela jsem spokojená s tím, že hygienu mám perfektní, paní hygienistka zuby vyčistila a vyleštila za cca 35 minut. Dnes jsem byla na prevenci u zubní lékařky a na zadní straně sedmičky u dásně a pod dásní jsem měla velké množství zubního…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Moje zkušenost byla skvělá. Vřele doporučuji. Vše skvěle vysvětleno, individuální přístup, milé chování, profesionální péče. Moc děkuji B.B.
Anonym
5.0
U paní Duškové jsem byla podruhé, poprvé vč. bělení zubů, tentokrát jsem se rozhodla bělení refreshnout, pro svůj lepší pocit. Procedura je naprosto bezbolestná, paní Dušková velmi příjemná a profesionální. Už jsem k ní poslala i svého přítele, který je také velmi spokojen a plánuji sem vzít i děti…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Dala jsem na kladná hodnocení a nelituji. Paní hygienistka byla velice milá, pečlivá a vše mi názorně vysvětlila, včetně výběru vhodného mezizubního kartáčku. Zuby mám jako nové a těším se na další návštěvu :-) Děkuji Kreysová
Anonym
5.0
DH navštěvuji pravidelně, u paní Duškové jsme byl ale poprvé a zcela jistě ne naposledy, mohu porovnávat a tady jsem byl velmi spokojený. Moc se mi líbilo, že jsem dostal SMS o malém zpoždění, což se může kdykoliv stát, a nepamatuji se že by měl někdo jiný potřebu se omluvit a informovat zákazníka…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Maximální spokojenost, profesionální přístup s názornou edukací, určitě doporučuji. Parkování před poliklinikou bylo bez problémů.
Anonym
5.0
Na dentální hygieně jsem byla poprvé a musím říct, že z toho mám vážně dobrý pocit. Paní Kateřina Dušková byla velice milá, vše mi hezky vysvětlila a popsala. Moc jí děkuji za péči o mé zuby a za následné rady. A souhlasím s ostatními příspěvky - dentální hygiena nebolí :-) Markéta H.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Perfektní hygienistka, šetrná, pečlivá, edukativní, motivační. Jednoznačně velká spokojenost a doporučení.
Anonym
2.0
Paní doktorka se dostavila o 30 minut později. Vzhledem k tomu, že jsem byl obědnán na určitou hodinu, považuji to za neseriózní.
Anonym
5.0
Velmi příjemná slečna/paní hygienistka mi skvěle vysvětlila, jak správně čistit zuby a kde jsem dělala chyby, doporučila vhodnou velikost mezizubních kartáčků a pečlivě vyčistila všechny zuby. Milé a sympatické prostředí, mohu jen vřele doporučit!
Anonym
5.0
Paní inženýrka je velmi pečlivá, přitom velmi jemná a empatická. Má překvapivě široký rozhled v oblasti medicíny. Mohu upřímně doporučit!
Anonym
5.0
Perfektní, milé a bezbolestné ošetření!!! Jinde mě to bolelo, tady vůbec. Vřele doporučuji :) Vyplatí se dojet přes celou Prahu.
Anonym
5.0
Byla jsem u paní Duškové poprvé a celá návštěva mě velmi mile překvapila.Nejen to,že mě přivítala s úsměvem-to se pak člověk hned míň bojí :-),ale navíc vše bylo bezbolestné a zoubky mám jak perličky.Děkuji
Anonym
5.0
U paní Duškové jsem byla už podruhé. Tato, stejně jako první návštěva proběhla v pořádku. Paní Kateřina pracuje opatrně a je šetrná. Před použitím každého přístroje vysvětlí, co bude následovat. Podle stavu chrupu doporučí vhodnou péči. Nejvíce oceňuji, že kdykoliv přijdu, paní Kateřina mě přivítá…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Jsem velice spokojená. Na začátku návštěvy mi paní Kateřina udělala snímek spodních zubů, kde se tvoří nejvíce zubní kámen a poradila mi jak správně oblast čistit. Samotná procedura byla bezbolestné a čas ve společnosti paní Kateřiny byl pro mě příjemně strávený.
Anonym
5.0
Bylo to dokonalé!! A já moc děkuji. DOPORUČUJI VŠEM!!! Kdyby byli všichni tak příjemní a milí... Bylo by na světě krásně.
Anonym
5.0
Moje prvni zkusenost s dentalni hygienou, sluzba fungovala perfektne, slecna tereza dochvilna, profesionalni, vyborny zazitek, peclive osetreni s dostatkem casu na ukon, pouzite technologie dle laickeho nahledu adekvatni pro ukon. kompletni spokojenost s celou sluzbou i vysledkem.
Anonym
5.0
Ing. Duškovou jsem si vybrala na základě doporučení a kladné informace se potvrdily. Veškeré obavy ze mne spadly. Oceňuji profesionální a lidský přístup. Také je pro klienta praktické, že se lze objednat přes internet - tudíž člověk nepromarní hodiny marnou snahou se někam dovolat. Marta Soukupová
... zobrazit více
Anonym
5.0
Ze zubařů mam obecně strach, ale tady na hygieně to bylo naprosto bezbolestne a super, vše mi paní krasne vysvětlila ...proste super
Anonym
5.0
Doporučuji. Milý a profesionální přístup, velmi pečlivá práce DH. Vše pěkně vysvětleno. Těším se na další návštěvu.
Anonym
5.0
Citlivý přístup, dobrá komunikace s vysvětlení prováděných prací, šikovné ruce, dobré vybavení, necítíte se jako u zubaře, příjemné prostředí
Anonym
5.0
Jsem dlouhodobě spokojený. Paní Dušková je příjemná, hodně pečlivá a šikovná. Vždy umí dobře poradit.
Anonym
5.0
Všechno proběhlo v naprostém pořádku. Objednání na čas, velmi příjemná hygienistka, milá, pečlivá, vše vysvětlovala. Spokojenost :)
Anonym
5.0
Velká spokojenost jako vždy. Paní Katka je profesionální, milá a velmi ochotná. Všem mohu jen doporučit.
Anonym
5.0
Maximální spokojenost s kvalitou a lidským přístupem. Před každým krokem mi bylo vše hezky vysvětleno. Doporučil bych a přijdu zase.
Anonym
5.0
Byl jsem u ní poprvé. Byla milá, vše řádně vysvětlila a mým zubům se věnovala svědomitě. Jsem velmi spokojen.
Anonym
5.0
Všem moc doporučuji!! Byla jsem první návštěvou nadšená a těším se na další. Zklamání, že až za půl roku :D šla bych klidně za týden znovu. Paní Dušková mi vše před zákrokem vysvětlila, ukázala. Milá a moc hodná - vůbec se není čeho bát a výsledek skvělý.
Anonym
5.0
Naprosto úžásná, milá, příjemná paní. Vše dobře vysvětlí a ochotně zodpoví jakékoliv otázky. Mám velký strach ze zubních specialistů a vadí mi kovové pomůcky, které používají při své práci a i přes to jsem naprosto spokojená jak s paní tak s provedením práce. Cena za kvalitu odpovídá. Těším se na…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Jako vždy skvělá. Velmi kvalitní a detailní péče s vysokou mírou profesionality a zájmu o pacienta. Vše lze zkonzultovat a proaktivní rady jsou velmi cenné.
Anonym
5.0
Vždy jsem maximálně spokojena s kvalitní, profesionální prací a velmi lidským a příjemným přístupem. Určitě mohu návštěvu jen doporučit.
Anonym
5.0
Velmi příjemná paní, velmi pečlivá, prvotřídně odvedená práce. Na dentální hygienu jsem zavítal již na mnoho míst, ale tohle patří absolutně mezi ta nejlepší, která jsem měl možnost vyzkoušet. Škoda, že paní Dušková odchází na mateřskou, zase budu muset zkoušet někoho jiného, než se vrátí ;-).
... zobrazit více
Anonym
5.0
U paní Duškové jsem byla na hygieně poprvé a musím konstatovat, že je to výborná hygienistka. Velmi mě potěšily i pozdější časy na objednání, šla jsem kolem 19h a paní Dušková se mi věnovala téměř do 21h, vše vyslechla, vysvětlila a pustila se do pečlivé práce. Byla velmi příjemná a já nadmíru…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Velice přátelský a zároveň profesionální přístup. Zuby mám krásně vyčištěné a všechno mi bylo srozumitelně vysvětleno a ukázáno.
Anonym
5.0
Jako vždy, byla jsem velmi spokojená. Paní Dušková je pečlivá a velmi milá. Ošetřovala mě i mého vnuka. Ještě jednou děkuji.
Anonym
5.0
S paní hygienistkou Terezkou Paďour jsem byla velice spokojená. Oceňuji profesionální a lidský přístup. - ZLATÉ RUČIČKY - .... :-) Perfektně, citlivě a precizně odvedená práce. Děkuji a těším se na další návštěvu.
Anonym
5.0
Pani Dušková byla moc milá, pečlivá a vše detailně vysvětlila. Nadstandartni ošetření. Mohu jen doporučit :).
Anonym
5.0
Prijemne s uzitecnym spojene:) vse skvele vysvetleno, precizne a setrne provedeno. Tesim se na pristi navstevu.
Anonym
5.0
Vcera jsem s dcerou(7let) navstivila dentalni hygienistku pani Katerinu Duskovou.Vsem mohu jen a jen doporucit.Neskutecne mila pani,dceri se venovala na 100%.Prvotni strach z neznameho byl u dcerky do minuty pryc .Vse ji ukazovala,vysvetlila.Na konci ji jeste za statecnost cekala odmena.Odchazely…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Ordinace mi byla doporučena od mé zubní lékařky, která sídlí ve stejné budově. Vzhledem k tomu, že už moje zubní lékařka je skvělá, neváhal jsem s návštěvou a musím říct že jsem byl opravdu spokojen. Jak s přístupem, tak i se samotnou zubní hygienou. Doporučuji každému.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní ing.Dušková je velice milá,přátelská a příjemná,přitom odvádí kvalitní a profesionální práci.Perfektně mi odstranila můj zubní kámen a na závěr mi ještě dala dobré rady, vše vysvětlila a názorně ukázala. Ráda přijdu znovu,mohu ji vřele doporučit i ostatnim!
Anonym
5.0
Po dnešní návštěvě jsem velice spokojený. Na dentální hygieně jsem zde byl poprvé. Vše proběhlo na čas dle objednání. Dentální hygienistka Tereza Paďour byla moc milá a celá procedura proběhla na profesionální úrovni. Určitě se sem rád vrátím.
Anonym
5.0
Dentální hygienistku jsem vybírala dlouho. Se zvolením Kateřiny Duškové jsem měla opravdu štěstí. Je milá, odborně velice zdatná a hlavně u ošetření zubů lidsky citlivá. Vysvětlila mi co bude dělat a jak se mám starat o hygienu zubů a hlavně - ošetření mně nebolelo!!!

Hodnocení telefonního čísla +420 778 031 701

Pozitivní hodnocení
Blockspamcalls AI detekce
Společnost
07-20-2021
3x
Více recenzí
Tlačítko Více recenzí
Skrýt recenze
Tlačítko Skrýt recenzí

Naši pomocníci blokování hovorů

Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.

Máte dost otravných telefonátů?

Získejte aplikaci!

Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.

Dovolte aplikaci, aby pro vás identifikovala volající.

Získejte aplikaci!

Přidat moji recenzi

Jméno/firma volajícího

Kdo vám volal z 778031701?

Možné zápisy tohoto telefonního čísla jsou:
778031701
778 031 701
00420 778 031 701
+420 778 031 701
+420 778 031 701
00 420 778 031 701
778 031 701
+420 778 031 701
00420 778 031 701
00420778031701
tel:+420-778-031-701
tel:00420-778-031-701