Numbo Call Blocker: Stop Unwanted Calls
Get rid of spam forever!

Ověřená společnost Ověřená společnost

Blockspamcalls AI detekce

Vyhledávání volajícího

Pozitivní hodnocení
4.20
3
Hodnocení Počet hodnocení
0
Komentáře

Znáte toto číslo?

Tlačítko Znám toto číslo
Ano
Tlačítko Neznám toto číslo
Ne

AI Reference BETA

Dr. Anna Morozova
Lupáčova 864/18, 130 00 Praha
5.0
(100 recenze)
Zubař
Zubař
Kontaktní informace
Více informací
MODESTO, moderní stomatologie
Telefonní číslo
Telefonní číslo +420 702 062 863pozitivní hodnocení. Telefonní číslo patří do kategorie Společnost. U tohoto telefonní čísla neevidujeme žádné hodnocení. Telefonní číslo by mohlo být typu mobil. +420 předvolba je rezervována pro Česká republika. Telefonní číslo je pravděpodobně vlastněno operátorem O2. Telefonní číslo se vyskytuje v časovém pásmu Europe/Prague. Aktuální čas v tomto časovém pásmu je Neděle 06:17.
Umístění kanceláře
Anonym
5.0
Dobrý den! Přišel jsem s jedným problémem, paní doktorka ale zkontrolovala úplně všechno. Díky moc za příjemný servis a spolehlivost.
Anonym
5.0
Dobrý den,jako hromada dalších lidí mám strach ze zubařů a trochu i z lékařů obecně.:) ( ano, opravdu se mi špatně spí a jsou slzičky před návštěvou.:) ) Za paní zubařkou jsem přišla s problémovým zubem kvůli kterému jsem navštívila ordinaci jiného zubaře a kdybych nedala na intuici, ostatní…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Vážení přátelé chtěl buch doporučit skvělou zubařku,všichni mu víme že k zubaři chodíme ne velmi rádi,tak to je ale inak,skvělé vysvětlí,pořadí,a odborné i kvalitně vuleci bolavé zubů, díku ses skvělá Dr.A.M
Anonym
5.0
Poprvé v životě jsem absolvoval vrtání stoličky bezbolestně, výsledek je perfektní, paní doktorka ochotná, velice příjemná, starostlivá a precizní.Péči paní doktorky vřele doporučuji!
Anonym
5.0
Paní doktorka je velmi milá. Vyhledala jsem ji kvůli akutní bolesti zubu. Jako k jediné jsem se mohla objednat hned další den. Při vyšetření mi vše vysvětlila a popsala co bude dělat. Navíc se mi sama ještě večer ozvala a ptala se jestli je vše v pořádku. Mohu jen doporučit a moc ji děkuju!
... zobrazit více
Anonym
5.0
One of the best dentist which I met in Prague, high quality service, modern equipment for diagnostic and treatment. Mrs. Morozova expalined to me all details about my case, and plan for treatment. Helped me return part of my expenses from insruance company. Totally recommended!!!!
Anonym
5.0
Paní doktorka je velmi milá, komunikativní a precizní. Ochotně mi pomohla řešit akutní problém.Škoda jen, že nemá smlouvu s některými pojišťovnami. Ordinace je moderně zařízena a vybavena.
Anonym
5.0
I had an amazing experience working with Dr. Anna. She is very skilled and professional dentist. During the whole treatment I knew exactly what was going on and all information were provided. It was really easy to schedule and agree on steps that had to be taken. Highly recommending Dr. Anna.
Anonym
5.0
První návštěva proběhla k mé velké spokojenosti. Paní doktorka je velmi vstřícná a odborně zdatná. Musím říci MOC DĚKUJI.
Anonym
5.0
Paní doktorka je velmi příjemná a pozorná: srozumitelně vysvětluje a ukazuje v čem je problém, popisuje všechny dostupné možnosti léčby a radí ten nejvhodnější (nikoli vynucuje).
Anonym
5.0
Paní doktorka Anna Morozova jepříkladem zubního lékaře 21. století. Je erudovaná a sympatická odbornice na potíže našich zubů. Pracuje účelně, lehce a pečlivě.Vybavení jejího střediska v Lupáčově ulici na Praze 3, je vysoce nadstardantní, sama jsem takové přístroje viděla poprvé. V ordinaci, v…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Промучалась неделю после удаления 8-ки, не могла попасть снова на прием к доктору, который зуб удалял. На счастье я нашла докторку Морозову, которая согласилась меня принять в тот же день вечером. С помощью камеры зуб был тщательно осмотрен, была обследована и шишка, которая образовалась на челюсти…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Dobrý den, já zubaře vždycky měla ráda, ale po návštěvě v Modesto jsem nadšená. Objevila jsem Ameriku. Milé přijetí, design prostředí, odbornost na vysoké úrovni. Za měsíc mám úsměv zářivý, smějí se celý den, těším se na dny bez roušky. Krásná a jemná Anna vše vysvětlí a sympatická rázná Olena Vás…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní doktorka Anna Morozova je velice špičková zubařka a navíc velmi příjemný a empatický člověk. Kladně hodnotím, že paní doktorka se dívá na řešení problému komplexně a snaží se pacientovi maximálně vyjit vstříc. Každý zákrok je vždy podrobně vysvětlen, a vždy je vysvětleno, co pacienta může v…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Perfektní paní doktorka Anna Morozova. Zachránila můj zub. Lidský přístup k těm co se boji jako já zubařů. Určitě doporučuji.
Anonym
5.0
Absolvoval jsem dentální hygienu, prevenci kazu a trhání zubů. Jsem více než spokojený s léčbou. Pečlivá a profesionální doktorka. Rozhodně doporučuji.
Anonym
5.0
Velmi pečlivá a ochotná doktorka. Všechno podrobně vysvětlila a pomohla vyřešit problém. Doporučuji
Anonym
5.0
Анна супер профессионал! Лечить зубы уже давно хожу только к ней. При том, что я жутко боюсь стоматологов, у Анны никогда не ощущала дискомфорта. Всегда все объяснит, покажет, сделает снимки, никогда не торопится, все делает аккуратно, больно не было ни разу! Вылечила у Анны уже минимум 5 зубов,…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Jsem pacientkou dr. Morozové již několik let a zatím jsem nadmíru spokojená. Dentální hygiena je šetrná, nezávodí se o čas a tak to i citlivé dásně snesou v pořádku. Ve srovnání se středověkým zubařstvím, které si poctivě platíme z veřejného pojištění, je v ordinaci dr. Morozové humánní a osobní…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Byl jsem na extrakci osmiček a musím říct, že paní doktorka je opravdu profesionál. Zákrok byl rychlý a bezbolestný, stejně tak hojení. Paní doktorka mi pravidelně psala různé rady jak předejít bolesti a urychlit hojení. Pro mě naprosto nový a skvělý přístup.
Anonym
5.0
Прекрасный врач -профессионал, рекомендую! Это также качество оборудования, условия, все для успешного лечения.
Anonym
5.0
к Анне мы обратились на карантине и счастливы, что вот так случайно нашли прекрасного внимательного врача. За последние несколько лет я была у 7 стоматологов, и мне и до карантина было сложно найти врачей, которые умеют и хотят лечить детей. Было большой удачей обратиться к Анне, после первого же…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Очень профессиональный специалист. Сразу видно, что знает свою работу на все 100% Очень добрый и внимательный врач!
Anonym
5.0
Замечательный доктор, чуткий профессионал своего дела! Безболезненно и быстро! Советую от всего сердца!
Anonym
5.0
Poprvé jsem byla spokojená s lékařem. Díky Dr. Morozově jsem se dostala nejen odbornou pomoci, ale také psychologickou podporu. Doporučuju všem.
Anonym
5.0
Prijatan ambijent,doktorka je simpaticna i profesionalna( usluga brza i lepo objasnjena)preporucujem
Anonym
5.0
Takhle to má vypadat všude. Paní doktorka je skvělým příkladem pro všechny ostatní. Je precizní, lidská, má moderní vybavení a profes. Přístup. Rozhodně doporučuji.
Anonym
5.0
Chodím k paní doktorce již několik let a jsem naprosto spokojená. Měla jsem různé potíže se zuby, ale paní doktorka vždy dokáže najít řešení. Je to opravdu velmi milá a zkušená lékařka. Vybavení ordinace je na špičkové úrovni, což pomáhá urychlit diagnostiku a usnadnit léčbu. Mohu jen doporučit!
... zobrazit více
Anonym
5.0
Take přidám svůj názor jednoho de mě začal strašně bolet zub a tak jsem našel tuhle paní zubařku.Musím říct její péče a starost o pacienta je naprosto užasná.A hlavně nemusí se bát vůbec bolesti aspolitně skvěle.Mohu jen doporučit jinam už chodit nebudu.
Anonym
5.0
Perfektní zubař který dokáže pomoc s jakýmkoliv zubním problémem a kvalitně to vyléčit, hodně doporučuji.
Anonym
5.0
Výborná zubařka, ulomil se mi kousek zubu a zapsal jsem si k ní na vyšetření ten samý den. V ordinaci je moderní technika a celkem velice komfortně, pořád se mnou mluvila a říkala, co a proč přesně dělá. Udělala mi rentgen zubu a objevil se tam kaz, takže ho ihned ošetřila a všechno je v pořádku…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Milá a starostlivá doktorka, která se o co nejvíc snaží zachovat přirozený úsměv klientů. Léčení proběhlo rychle a bezbolestně.
Anonym
5.0
Pani doktorka byla velice vstricna, peclive vse zkontrolovala, setrne osetrila a poradila. Celkove velmi profesionalni pristup. Po dvou navstevach naprosta spokojenost,muzu doporucit. Ordinace je taky velice hezka a moderni. Dalsi vec ktera mne osobne velmi vyhovovala, je moznost objednat se online.
Anonym
5.0
Je fajn najít najít odborníka ve své praxi, když přicházíš s prosbou o pomoc. A já to štěstí měl. Doporučuji i ostatním.
Anonym
5.0
Velmi laskavá a profesionalní doktorka. Komentovala kazdy postup osetreni. Ja, clovek, ktery se od detstvi boji zubaru, ale kvuli Pani Morozove behem osetreni citil se velmi dobre. Doporucuji tohoto specialistu
Anonym
5.0
Лучший зубной врач в Праге!Анна профессионал своего дела и заботиться о каждом своем пациенте,всегда старается помочь и посоветовать как лучше сделать,все подробно объясняет.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Byla jsem nadsena. Podstoupila jsem kompletní zubní hygienu, která byla provedena velmi precizně a zároveň jemně. Osetreni bylo srovnatelne se soukromou zahranicni praxi. Potesil me mily přístup a časová flexibilita.
Anonym
5.0
Veľmi milá a šikovná pani Doktorka. Všetko úžasne podrobne vysvetlila, takže som odtiaľ odchádzala spokojná a veľmi dobre informovaná o mojom zdravotnom stave.
Anonym
5.0
Doktorka je velice profesionalni a zrucna, zaroven setrna. Pomohla mi od bolesti a na jeji praci radost pohledet! Dekuji Vam
Anonym
5.0
Pani doktorka Morozova je skutocny profesional s vynikajucim pristupom. Prijemne prostredie, ludsky pristup, vsetko mi bolo dopodrobna vysvetlene a ukazane. Mozem len a len doporucit. Dakujem pani doktorka.
Anonym
5.0
Paní Dr. Morozova je prostě nejlepší! Měla jsem zubní kazy, které paní doktorka velice šikovně a bezbolestně ošetřila. Pak jsem potřebovala korunku na jeden PŘEDNÍ HORNÍ zub - udělat to tak aby to vypadalo dobře a neodlišovalo od ostatních zubů vůbec není sranda, což paní doktorce se povedlo na…
... zobrazit více
Anonym
5.0
K pani doktorce chodim rok a uz bych jinam nesla,naprosta profesionalka,ktera presne vi,co dela.Nechala jsem si udelat fasety na predni jednicky a dvojky,a diky tomu mam krasny,rovny usmev (muj predchozi zubar mi chtel nasadit rovnatka a trhat osmicky-coz by bylo prilis zdlouhave a bolestive).Dale…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Výborná lékařka, precizní a bezbolestné ošetření. Mám novou korunku, která perfektně sedí a skvěle vypadá.
Anonym
5.0
Příjemná zkušenost, podrobné vysvětlení, paní doktorka je velice milá. Uvidíme, jestli léčba zabere, jestli ne, rád se vrátím.
Anonym
5.0
Отличный доктор!нужна была срочная помощь ребенку,термин моментально нашелся!все сделано отлично,быстро,и с большим терпением
Anonym
5.0
Paní doktorka je velmi příjemná a profesionální. Pomohla mi s problémy o kterých jiní zubaři ani nevěděli.
Anonym
5.0
Paní doktorku Morozovou jsem zkontaktoval na základě doporučení mého kolegy a termín konzultace jsem měl už za dva dny. Přestože paní doktorka nemá smlouvu s mou zdravotní pojišťovnou, tak jsem rád, že jsem ji navštívil s mým problémem - zda podstoupit mým zubařem doporučenou extrakci zubu (bolavá…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní doktorka je neuvěřitelně milá, přesně vysvětlí jaký zákrok je nutno udělat, jaké budou následovat další kroky, flexibilní se snahou najít nejlepší řešení pro pacienta. Naprosto skvělá zkušenost, vřele doporučuji.
Anonym
5.0
Užasný přístup. Krásná a moderní ordinace. Pani doktorka je velmi pečlivá, ochotná a profesionální. Byla jsem na extrakci horní osmičky a ze začátku jsem se bála, ale zákrok byl velmi rychlý a uplně bez bolesti. Byla jsem maximálně spokojená a mohu jen doporučit!
Anonym
5.0
Úžasná, milá, šikovná paní doktorka. Jsem ráda, že jsem se svěřila právě do jejich zlatých ručiček.
Anonym
5.0
Velmi spokojena! Pani doktorka je komunikativni, vsechno mi vysvetlila a resila muj problem. Doporucuji.
Anonym
5.0
Paní doktorka byla velmi příjemná, vše vysvětlila a poctivou aplikaci dvou hojivých plomb dokáže vyhodnotit až čas. Každopádně mi nic nebrání se objednat na další zákrok.
Anonym
5.0
Anicka je nejvetsi slunicko. Nikdy u ni nic neboli a je celkove maximalne sikovna a sympaticka. Snazi se vzdy vyjit vstric a nikam jinam uz bych nechodil.
Anonym
5.0
Paní doktorka je úžasná, je velice milá, empatická a především zručná a precizní. Jsem velice spokojena a paní doktorku vřele doporučuji.
Anonym
5.0
Pomoc jsem u paní doktorky vyhledala neplánovaně, ale o to více jsem ráda, že jsem se se svým akutním problémem svěřila do péče právě jí. Má velmi profesionální přístup, zájem vše vysvětlit a je zjevné, že paní doktorku práce velmi baví a proto ji dělá dobře. Velmi doporučuji.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Zatím jen vstupní vyšetření, ale jsem velmi spokojen a budu dál s paní Doktorkou pokračovat v léčebném plánu.
Anonym
5.0
Ordinaci navštěvuji již několik let, absolvovala jsem zde kromě dentální hygieny rovněž zubní implantát, dostavbu zubů, prevenci kazu a další. Oceňuji profesionální přístup, jsem velmi spokojená
Anonym
5.0
V pátek mě hrozně začal bolet zub. Tak že jsem začala rychle hledat lékaře (moje zubarka mě nemohla vzít ale vyřešila jsem že ten víkend nepřežiju. Zkuste najít lékaře v pátek ve 16.00, to je prostě nemožné. Na pohotovost jsem jet nechtela), tak že jsem volala Anne a hned večer jsem jela. Bohužel…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Nepřeháním, když konstatuji, že paní Morozova je - alespoň z mé zkušenosti - vynikající zubařka. Ohromně pečlivá, precizní ryzí perfekcionalistka, pro níž je zaměstnání očividně více, než jen profese. A k tomu navíc milá osoba. Ordinace bohužel nemá smlouvu s veřejnými zdravotními pojišťovnami,…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní zubařku mohu jen a jen doporučit. Jsem u ní registrovaná s celou rodinou už několik let a jsme všichni maximálně spokojený. Škoda, že když jsem byla malá nebyla v mém okolí stejná paní doktorka. Já si do dospělosti přinesla neuvěřitelný strach ze zubařů, ale díky paní doktorce se tohoto…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Příjemný zubař, který ví co dělá. Podrobnější všechno vysvětlila a ukázala na problémy a jakými způsoby to může být vyřešeno. Jsem spokojen návštěvou.
Anonym
5.0
Paní doktorka je nejlepší, určitě mohu každému doporučit, nemá chybu, jsem moc ráda, že někdo je takhle šikovný
Anonym
5.0
Paní doktorka je velmi ochotná a pečlivá.Trhání zubů proběhlo bezbolestně.Výborná péče,mohu jen doporučit.
Anonym
5.0
K paní doktorce jsem se objednal, protože mě začal bolet zub a potřeboval jsem akutní pomoc. Ještě v ten den mě přijala k sobě na vstupní vyšetření, kde jsme rovnou i zahájili léčbu, dokonce mi pani zubařka našla 4. Kanálek u zubu, a právě ten způsoboval potíž, kterou jsme již vyřešili. Kdo chce…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Рекомендую всем доктора Морозову. Великолепный профессионал своего дела, очень внимательная и осторожная. Клиника отличная, посещаю уже не первый раз. Результатом всегда доволен!
... zobrazit více
Anonym
5.0
Zubařů jsem se bála a podle toho taky moje zuby vypadaly. Na základě recenzí jsem zvolila návštěvu u Dr. Morozovové. Její přístup je naprosto empatický a profesionální. Již jsem u ní byla několikrát, všechny prováděné zákroky (plomby, čištění kanálků, korunka, implantát, trhání zubu) byly…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Была у Анны в первый раз, осталась очень довольна! Она ювелирно делает свою работу, при этом поддерживая морально-эмоционально :) зубы теперь в полном порядке, в Праге буду ходить только к ней. Рекомендую всем 100%
... zobrazit více
Anonym
5.0
Jsem velice spokojená. Doktorka všechno mi do podrobnosti vysvětlila, vše co jsem potřebovala mně ukázala a byla moc milá.
Anonym
5.0
Анна профессионал своего дела, всегда подробно во время лечения обьясняет что она делает и зачем. Это помогает расслабиться и не бояться во время лечения Anna je ve svém oboru profesionálka, během léčby vždy podrobně vysvětluje, co dělá a proč. Pomáhá relaxovat a nebát se během léčby
... zobrazit více
Anonym
5.0
Velice milá a profesionální lékařka. S takovým přístupem jsem se ještě nesetkala, jsem velmi ráda, že teď již mám takovouhle lékařů. Moc děkuji.
Anonym
5.0
Really nice lady, very professional and skilled.I recommend the Dr. Anna Morozova 100% to everyone.
Anonym
5.0
Paní doktorka mi několikrát velmi pomohla při akutních bolestech a problémech, vždy mě vyšetřila v nejbližší možné době, je profesionální. O své pacienty má zájem, sama se kolikrát ujistila, jak se cítím po zákroku. Vždy se k ní velmi ráda vracím a má mou stoprocentní důvěru. Z lidského hlediska je…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Navštěvuju Doktorku zubaře Anna Morozova mnoho let, divoce mě překvapilo, že v Praze jsou tak vysoko kvalifikovaní lékaři, jako Dr. Anna její Máma !!! každá touha a přání o které jsem pořádal., byly brány jako základ pro dokonalý výsledek. Moje zuby jsou díky jejich klinice dokonalé, každému, kdo…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Skvělá práce, velice příjemná a důmyslná paní doktorka. Rozhodně doporučuji, určitě plánuju využít i do budoucna. Děkuji
Anonym
5.0
Paní doktorka je moc milá. Má citlivý přístup a je velmi pečlivá. Vždy se bez problémů domluvíme na terminu. Jediná nevýhoda je, že nemá smlouvu s pojišťovnou.
Anonym
5.0
Děkuji, za velmi profesionální přístup a záchranu. Zubarz, který ví co dělá a umí své povolání. Perfektně mi vysvětlila vše co je potřeba, je vidět, že je práce baví a zákroky jsou bezbolestné. Mohu jen doporučit!!!Ještě jednou moc děkuji :)
Anonym
5.0
Paní doktorka je velice milá a pečlivá, podrobně mi vysvětlila všechny mé problémy a navrhla léčbu s tím, že napsala i jednotlivá ošetření včetně ceny, abych si mohla sama vybrat postup léčení i s ohledem na finanční možnosti. Mohu paní doktorku každému doporučit.
Anonym
5.0
Skvělá paní doktorka... Profesionální přístup, vše pečlivě vysvětlí, milé jednání.... Rozhodně doporučuji...
Anonym
5.0
Dnes jsme spolu s manželem byli na konzultaci u Dr. Morozove. Byla provedena dentální hygiena. Trochu jsme se báli, protože tento postup je obvykle velmi bolestivý, jenže tady jsme se potkali s vysoce kvalitním a pečlivým přístupem - absolutně bezbolestně. Zuby vypadají mnohem krásnější a bělejší.…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní doktorka ma velmi milý a profesionální přístup. Ordinace je skvěle vybavena moderními diagnostickými přístroji. Doporučuji.
Anonym
5.0
Příjemná zubařka, která ví co dělá. Jsem spokojena s návštěvou (chodím k paní zubařce již několik let).
Anonym
5.0
Paní doktorka byla velmi milá, objednala mne co nejdříve, jak to bylo možné, vše krásně vysvětliva. Výborná péče, mohu všem jedině doporučit :-)
Anonym
5.0
Nikdy předtím jsem nebyla u zubařky, která vysvětluje každý krok a ukazuje mi proces léčby pomocí kamery! Bylo to zajímavé :) Paní Morozová pracuje pečlivě a neustále komunikuje s pacientem. Tato doktorka se o své klienty opravdu stará. A to nejen při samotném ošetření v ordinaci, ale také po něm.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Настоящий профессионал, понимающий пациента, работа на крайне высоком уровне, особенно хочу выделить доброжелательность и коммуникабельность, которых так не хватает многим врачам.
... zobrazit více
Anonym
5.0
K paní doktorce chodím už cca 3 roky a jsem pokaždé nadmíru spokojená. Zachránila mi par zubu, tím že nechala nerv a když ten kaz byl hloubky a bylo to riziko. Zuby se tu výplň přijali a zůstali naživu :) Vždycky všechno vysvětli a nebolí to s ní. Prováděli jsme taky třikrát hygienu a byla jsem moc…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní doktorka je naprosto perfektní! Příjemná, šikovná a starostlivá. Měla jsem akutní případ a díky její skvělé péči vše proběhlo bezbolestně.. Velice doporučuji..
Anonym
5.0
Paní doktorka je velice milá a pečlivá. Vždy vše podrobně vysvětlila a zákroky jsou bezbolestné. Paní doktorka, také používá techniku, kterou jsem u jiných zubařů neviděl. Vstupní prohlídka byla jednoznačně nadstandardní, paní doktorka vytvořila 3D snímek a po jeho vyhodnocení se mnou vše velice…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Zvolila jsem paní doktorku na základě recenzí a udělala jsem dobře. S paní doktorkou jsem moc spokojená, je profesionální, pečlivá, snaží se, aby nic nebolelo.
Anonym
5.0
Nemohla jsem sehnat zubare pro sveho 4 leteho syna. Nikdo nepřijímá nespolupracujici deti. Na zaklade doporučení jsem vyzkousela syna objednat Dr.Morozove. Čekací doba byla kratka, což jsme v naší situaci velmi uvítali, prostředí naprosto úchvatné, pristup pani zubarky byl empaticky, byla (je)…
... zobrazit více
Anonym
5.0
K paní doktorce chodím pravidelně již několik let, je opravdovou odborníci ve své oblasti, svou práci dělá profesionálně a je velice sympatická a pozitivní
Anonym
5.0
Очень хороший врач, профессионал в своём деле! Помогла с проблемным зубом, всегда на связи, рекомендую!
Anonym
5.0
Paní doktorka je profesionál, vše mi podrobně vysvětlila a ukázala. K zubaři jsem chodila opravdu nerada a se strachem. Paní doktorce důvěřuji a cítím se tam příjemně.
Anonym
5.0
Одна из немногих стоматологов, в чьей компетенции я ни капли не сомневаюсь и могу полностью довериться. Стоит только один раз попасть на прием, увидеть отношение врача к пациенту, атмосферу в ординации, и уже не будет желание ходить к другим стоматологам. Всем рекомендую!
... zobrazit více
Anonym
5.0
Paní doktorka je profesionálka, dobrá a milá. Hezké prostředí. Podstoupila jsem extrakce zubu moudrosti, zákrok byl rychlý a profesionálníMužů jen doporučit :)
Anonym
5.0
Polecam panią doktor w 100%Mega profesjonalizm, skuteczność leczenia, ogromna wiedza i cudowne podejscie do pacjenta.
Anonym
5.0
Skvělá a šetrná paní doktorka. Po návštěvě pohotovosti, kde mi nepomohli, jsem navštívila paní doktorku, která mi po dohodě a vysvětlení, co mi je, zub vytrhla. Poprvé v životě jsem se u zubaře cítila dobře. Není absolutně co vytknout, mohu jen doporučit
Anonym
5.0
Paní doktorka byla velmi milá a vstřícná, její přístup byl profesionální, vše mi podrobně vysvětlila. Na rozdíl od dvou pohotovostí, kde jsem se setkala s neochotou, mě paní doktorka přijala v neděli odpoledne a zachránila mě před další bezesnou nocí.
Anonym
5.0
Velice milá paní doktorka. Návštěvu jsme objednali pro babičku, paní doktorka vše vysvětlila, babičku uklidnila a problém rychle a efektivně vyřešila. Navrhla jak problému předejít do budoucna. Oceňujeme možnost objednat se i v sobotu.
Anonym
5.0
Velmi spokojen se zkušenosti, zubaře moc ne rád, ale všechno proběhlo mnohém lepší než jen očekával.
Anonym
5.0
Paní doktorka je milá. Udělala mi prohlídku nějakou kamerou. Každý zub jednotlivě ukazovala na obrazovce a doporučila léčbu. Má hezky moderně vybavené prostory. Zatím proběhla jen konzultace.

Hodnocení telefonního čísla +420 702 062 863

Pozitivní hodnocení
Blockspamcalls AI detekce
Společnost
07-20-2021
3x
Více recenzí
Tlačítko Více recenzí
Skrýt recenze
Tlačítko Skrýt recenzí

Naši pomocníci blokování hovorů

Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.

Máte dost otravných telefonátů?

Získejte aplikaci!

Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.

Dovolte aplikaci, aby pro vás identifikovala volající.

Získejte aplikaci!

Přidat moji recenzi

Jméno/firma volajícího

Kdo vám volal z 702062863?

Možné zápisy tohoto telefonního čísla jsou:
702062863
702 062 863
00420 702 062 863
+420 702 062 863
+420 702 062 863
00 420 702 062 863
702 062 863
+420 702 062 863
00420 702 062 863
00420702062863
tel:+420-702-062-863
tel:00420-702-062-863