Numbo Call Blocker: Stop Unwanted Calls
Get rid of spam forever!

Ověřená společnost Ověřená společnost

Blockspamcalls AI detekce

Vyhledávání volajícího

Pozitivní hodnocení
4.20
3
Hodnocení Počet hodnocení
0
Komentáře

Znáte toto číslo?

Tlačítko Znám toto číslo
Ano
Tlačítko Neznám toto číslo
Ne

AI Reference BETA

Lékař Stanislav Lazurenko
U gymnázia 1234/3, 140 00 Praha
4.8
(57 recenze)
Zubař
Zubař
Kontaktní informace
Více informací
Standental
Telefonní číslo
Telefonní číslo +420 720 601 501pozitivní hodnocení. Telefonní číslo patří do kategorie Společnost. U tohoto telefonní čísla neevidujeme žádné hodnocení. Telefonní číslo by mohlo být typu mobil. +420 předvolba je rezervována pro Česká republika. Telefonní číslo je pravděpodobně vlastněno operátorem O2. Telefonní číslo se vyskytuje v časovém pásmu Europe/Prague. Aktuální čas v tomto časovém pásmu je Úterý 11:23.
Umístění kanceláře
Anonym
5.0
Po několika návštěvách této ordinace můžu říct, že pan doktor je moc šikovný a hodný, ošetření od něj mě vůbec nebolelo.
Anonym
5.0
S panem doktorem i týmem, který zhotovuje protetiku jsem spokojená již několik let a rozhodně mohu jen doporučit.
Anonym
5.0
Mám vždy hrůzu ze zubního ošetření, ale MUDr.Lazurenko mě strachu vždy zbaví. Moc mu děkuji. Navíc oceňuji kvalitu jeho práce. Je to profesionál. Stejně tak oceňuji jeho zdravotní sestru. Také ona je k pacientům velmi vstřícná a myslím, že i své práci rozumí. Díky. PhDr.Alena Křížová
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan doktor i jeho sestřička jsou velice vstřícní a tolerantní i ke starším pacientům -Jsem spokojená
Anonym
5.0
Byla jsem na vstupní prohlídce a mám velmi dobrý pocit. Pan doktor je klidný, něco důvěryhodného z něj vyzařuje, takže se až tak moc nebojím. Myslím, že zdejší reference nelžou. Hned se chtěla zaregistrovat sestra, ale mají stop stav, škoda.
Anonym
4.0
S klidným svědomím mohu doktora Lazurenka doporučit! Vynikající lékař, pečlivý, precizní a navíc milý a vstřícný.
Anonym
2.0
Přes všechny pozitivní komentáře se podělím se svoji zkušeností. Po dostavbě zubu panem doktorem se dostavily potíže - zánět (do té doby byl zub zdravý, pouze zaplombovaný). Dva dny jsem strávil v bolestech voláním do ordinace a běháním na pohotovosti a až po té, co mi natekla půlka obličeje mi pan…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan doktor je příjemný, vše vysvětlí a poradí. Chodím už několik let, preventivně a akutně. Moderní ambulance.
Anonym
5.0
Šikovný mladý lékař. Jsem ráda, že je takový, protože vím, že mu mohu důvěřovat. Léčbu navrhne takovou, která je pro mě ta nejlepší. Ač je mladý, je to profesionál, jak má být. Je na něj spolehnutí. Mohu jen doporučit.
Anonym
5.0
Profesionální, efektivní, lidský přístup. Velmi dobrá dostupnost místa, sjednané termíny jsou zcela dodržovány.
Anonym
5.0
K pánovi doktorovi chodím už 5 let. Je to profesionál a pedant s citlivým prístupom. Vždy má čas vysvetliť a prediskutovať viacero možnosti zákroku. Na základe mojich dobrých skúsenosti tu už chodí aj môj muž a malý syn. Takže spokojnosť celej rodiny :)
Anonym
5.0
Доктор молодой и перспективный. Очень доброжелательный и заботливый. Искала его и наконец нашла! Ирина Мурзина.
Anonym
5.0
Líbilo se mi, že mi pan doktor všechno vysvětlil a má velmi dobře vybavenou ordinaci. I když je pravda, že jsem zatím žádný velký zákrok nepotřebovala, tak uvidím, ale zatím jsem s ním byla spokojena. A má moc milou sestřičku.
Anonym
5.0
O panu doktorovi Lazurenkovi nelze hovořit jinak než-li v superlativech, které si opravdu zaslouží. Za svůj život, mimo jiné - je mi přes 55 let, jsem poznal pouze dva stomatology, kteří si zasloužili takovéto hodnocení. Prvním byl můj dětský stomatolog, tím druhým je právě pan doktor Lazurenko.…
... zobrazit více
Anonym
5.0
U pána doktora som bola bola zatiaľ 2x na preventívke a vždy bol veľmi ochotný a starostlivý. Rovnako tak aj pani sestrička. Na každého pacienta má vyhradený dostatočný čas, takže sa nestalo, že by som tam čakala. Dokonca keď som prišla skor, hneď ma vzali. Možem len doporučiť.
... zobrazit více
Anonym
5.0
Ze zubařů jsem měla vždy velký strach. Ale pan doktor Lazurenko je velmi milí a naprosto profesionální. Takže je to úplně poprvé v životě co se budu těšit na příští návštěvu k zubaři. 100% ho doporučuji :-) Jinak ordinace je velmi dobře dostupná (blízko metra),nová a krásná. PS.: má příjemnou…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Doporučuji pana doktora Lazurenka, Je výborný. Stále se ptá jestli něco nebolí a pokaždé se snaží nalézt nejlepší řešení pro mé zuby a peněženku :-D Pokud se jedná o naléhavý případ, najde si čas na Vaše ošetření.
Anonym
5.0
Nejlepší zubař a lékař obecně. Milý přístup, vždy vysvětlí, co a proč bude dělat, bezbolestné zákroky - velmi hlídá jakýkoliv záchvěv v obličeji, aby se ujistil, že nepůsobí bolest.
Anonym
5.0
Doporučuji doktora Lazurenka,je velmi pečlivý,vše předem vysvětlí a navrhne nejlepší řešení pro mě (oproti mojí bývalé zubařce,která myslela více na peníze než na dobro pacientů),serioznost je pro mě důležitá.Děkuji.
Anonym
5.0
Pan doktor je velmi profesionální s velice dobrým a lidským přístupem. Přišel jsem za ním dnes poprvé, působil na mne naprosto pohodovým dojmem, což mi velice pomohlo od mých veškerých obav. Zub mi za moment vytrhnul a bylo po problému. Jsem upřímně rád, že jsem se u něj mohl zaregistrovat. Touto…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Som spokojný s kvalitou práce, ktorú p. Lazurenko urobil. Po 8 rokoch som musel absolvovať pár vrtaní a plomb, plus jedna korunka. Za posledné 4 roky cca chodím len na preventívne prehliadky. Skvelé je, že dodržuje čas objednania.
Anonym
5.0
Aj napriek nie zrovna zachovalemu chrupu s ktorym som pana doktora navstivil som si nevypocul ziadne vycitky, no skor skvely ludsky pristup. Objasnil mi vsetkeho co nasiel a natienil moznosti zakroku s ohladom na financne naklady a pripadne nedostatky. Po strasne dlhej dobe zubar, ku ktoremu budem…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Chodíme celá rodina už déle,jsme spokojeni.Vstřícný pan doktor,ošetření k spokojenosti.Děkujeme...
Anonym
5.0
Pan doktor byl při všech mých návštěvách velmi profesionální, šetrný a trpělivý. Vysvětloval mi všechny zásahy, které mě čekají, velmi pečlivě také zaznamenával měnící se stav (např. u kazů vždy fotil před, v průběhu a po zákroku, což pro mě bylo velmi důležité a vždy jsem to vítala). S paní…
... zobrazit více
Anonym
4.0
Pohoda a spokojnosť :) Odporúčam ;) Bola to moja prvá návšteva pred Vianocami 2020 a v Novom roku 2021 budem v liečbe pokračovať, lebo na SVK Vianoce som šiel bez bolesti.
Anonym
5.0
Velká spokojenost s jeho přístupem a odvedenou prací. Patří mu velké díky, za tu trpělivost s těmi, kteří mají vždy velký strach z bolesti, a to já mám vždycky. Sestřička vždy milá, usměvavá a příjemná. Pana zubaře mohu jedině doporučit.
Anonym
5.0
Vynikajúci prístup, vysvetlenie, možnosti riešenia problému, objednanie cez internet a SMS notifikácie, komunikácia+++
Anonym
5.0
S panem Lazurenkem mám dlouhodobě jen dobré zkušenosti. Vždy se snaží pomoci, popřípadě navrhne možnou léčbu.
Anonym
5.0
Výborný lékař, vysvětlí, poradí, v případě vyšších finančních doplatků se nejdříve domluví, hledá i méně nákladné alternativy, pokud je to možné
Anonym
5.0
Opravdu skvělý lékař, který už mi zachránil nejeden zub, co ostatní odepsali. Ze strany pana doktora Lazurenka lze očekávat jak profesionální přístup, tak i dobře odvedenou práci. Doufám, že v nové ordinaci bude mít co nejlepší zázemí.
Anonym
5.0
Vstřícnost,ochota,profesionální přístup,mohu všem vřele doporučit.Objednání přes internet super,upozornění sms taky nemá chybu.
Anonym
5.0
Skvělý přístup, bezbolestné ošetření. Žádné čekání. Vždy na čas. Postup ošetření krásně a srozumitelně vysvětlen. Skvělá komunikace při objednávání termínu.
Anonym
5.0
Chodím k panu doktorovi delší dobu, chodil jsem k němu i se svou 93-letou tetou. Byli jsme s ním vždy spokojeni a mohu ho jen doporučit. Oceňuji jako pacient vlídnost a sehranost jeho týmu se sestrou, ale také výbornou organizaci času: prošel jsem mnoha zubními ordinacemi v životě, se svými zuby "z…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan doktor postupuje velmi profesionálně, srozumitelně vše pacientovi vysvětlí a nastíní kroky, včetně případného propočtu a následků. Je opatrný, pečlivý a díky jeho ohleduplnosti jsou zákroky snesitelnější a příjemnější.
Anonym
5.0
Byla jsem u pana doktora poprvé, pan doktor byl příjemný, vyslechl mne a domluvili jsme se na další návštěvě kvůli opravě zubu.
Anonym
5.0
Pan doktor i sestřička jsou prostě oba úžasní a profesionální. Chodím k Panu zubaři s 6 letou dcerou. Dvakrát jí Pan doktor vrtal zuby, vše předem dceři vysvětlí a ukáže, takže se pak vůbec nebojí. K Panu doktorovi chodí ráda, dokonce se i těší. Takové vzpomínky já z dětství na zubaře tedy opravdu…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pana MUDr. Lazurenka mohu jenom doporučit. Přešla jsem k němu, jelikož moje doktorka odešla do důchodu. Nejen, že má kvalitnější vybavení ordinace, ale jeho práce je velmi pečlivá a precizní. Je velmi vstřícní a milí, vždy vám ve všem poradí. Snaží se, abyste odcházeli z jeho ordinace vždy…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Oceňuji zejména naprosto profesionální přístup -v samotném provádění zákroků i komunikaci s pacientem. Líbí se mi klid pana doktora, jeho empatie a pečlivost.
Anonym
1.0
Pan doktor mi robil korunku na predny zub. Korunka mi zacala asi po roku vypadavat. Kedze pan doktor nebol pritomny, musela som navstivit pohotovostnu zubnu ambulanciu asi 3x. Za kazdym som vypocula, ze cap na korunke je kratky tj. nespravne spraveny a preto mi korunka vypadava.Uz mam novu korunku…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pan doktor je vždy příjemný, vše vysvětlí. Sestřička je usměvavá. Mohu vřele doporučit. Po mé dobré zkušenosti k němu začal chodit i manžel.
Anonym
5.0
Pan doktor je velice příjemný, pečlivý a vše podrobně a s ochotou vysvětlí, tak že tomu porozumí každý. Ošetření je bezbolestné a kupodivu pohodlné. Jeho profesionální a zároveň lidský přístup mi velice vyhovuje. Mohu ho vřele doporučit!
Anonym
5.0
Konečně mohu říct, že znám výborného zubaře! Za to moc děkuji a samozřejmně Vám pana zubaře vřele doporučuji! Nulíček
Anonym
5.0
Tento týden jsem byla u pana doktora Lazurenka poprvé na preventivní prohlídce a jsem velmi spokojená. Pan doktor i sestřička jsou opravdu profesionálové, slušní, milí, ochotní lidé. Oceňuji možnost se k panu doktorovi objednat online a také to, že mi byl proveden rentgen zubů, aby se zjistilo,…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Dámy a pánové,tak toto je nejlepší PAN zubař co jsem potkal!!!Jsem s ním naprosto spokojený a jeho práce je na nejlepší úrovni.Navíc má vždy moc hezkou sestřičku ... :)
Anonym
5.0
Pan doktor je velice příjemný a šikovný. Preventivní prohlídka proběhla, jako vždycky velmi rychle v příjemné atmosféře, profesionálně.
Anonym
5.0
Jako cizinka mám velmi problém najít lékaře který mně pochopí a bude trpělivý. Z doktorem Lazurenko cítím se pevně, a vždycky má pro mne čas a udělá všechno pořádně. Super lékař
Anonym
5.0
Byla sem na úvodní prohlídce.Vše proběhlo v pořádku,pan doktor i sestřička jsou milí a vše vysvětlí.Určitě mám z návštěvy dobrý dojem i ordinace je hezká.
Anonym
5.0
Moje první návštěva. Pan doktor velmi příjemný,milý a hlavně šikovný. Během jedné hodiny přeplombovaný zub, otisky na zubní náhradu a nakonec vytržení osmičky. Mé obavy ze zubních lékařů vzaly trochu za své. Děkuji
Anonym
5.0
Můžu jen doporučit kéž by bylo víc takhle profesionálních a pečlivých doktorů, výborné vystupování, komunikace s pacientem, vyšetření není vůbec bolestivé.Mohu jen doporučit Lorenc Ondřej
Anonym
5.0
Jsem velmi spokojena s panem zubarem. Daval dobre rady, a vypada to, ze dela svoje prace poctive. Velmi peclive se mnou prosel vsechny problemy a vsechno mi vysvetlil.
Anonym
5.0
U pana doktora S. Lazurenka jsem byl v rámci opravy stoličky, která se vlivem zubního kazu z části odlomila. Doktor mi srozumitelně vysvětlil veškeré scénáře a profesionálně provedl opravu zubu. Spokojenost.
Anonym
5.0
Pan doktor je pečlivý a trpělivý a dal si velkou práci s mým zanedbaným chrupem. Jeho práce je "koncert" u zubařského křesla a výsledek je mistrovská práce, navíc ošetření je bezbolestné, není se čeho bát. Každému ho mohu jen doporučit. V.B.
Anonym
5.0
Francais: Si vous cherchez une dentiste parfaite vous etes au bon endroit :) Dr. Lazurenko est un tres bon professionnel et Il sait mettre en confiance le patient. La secrétaire est efficace et affable. Je le recommande fortement! super sympa et tres humain :) English: Dr. Lazurenko provided a high…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Pana doktora jsem si našla zde, na serveru znamylekar na základě recenzí... Recenze opravdu nelhaly, pan doktor je jedním slovem prostě Profesionál. Vše důkladně vysvětlí, navrhne možné varianty a pak s nějvětší citlivostí a precizností provede. Opravdu, z návštěvy u pana doktora jsem byla prostě…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Byla jsem u pana doktora na preventivni prohlidce i s detmi.Pan doktor byl prijemny a vse probehlo rychle a profesionalne.
Anonym
5.0
врач оперативно нас принял, сразу же организовал панорамный снимок, а не прицельный (для одного зуба), что мне кажется очень правильным и разумным в нашей ситуации. Снимок подробно прокомментировал, дал инструкции по дальнейшим действиям, отправил снимок на почту. Мы остались очень довольны…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Úžasný lékař! Trpělivý, odpověděl na otázky a profesionálně udělal všechno co bylo potřeba udělat. Doporučuji ho všem.

Hodnocení telefonního čísla +420 720 601 501

Pozitivní hodnocení
Blockspamcalls AI detekce
Společnost
07-20-2021
3x
Více recenzí
Tlačítko Více recenzí
Skrýt recenze
Tlačítko Skrýt recenzí

Naši pomocníci blokování hovorů

Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.

Máte dost otravných telefonátů?

Získejte aplikaci!

Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.

Dovolte aplikaci, aby pro vás identifikovala volající.

Získejte aplikaci!

Přidat moji recenzi

Jméno/firma volajícího

Kdo vám volal z 720601501?

Možné zápisy tohoto telefonního čísla jsou:
720601501
720 601 501
00420 720 601 501
+420 720 601 501
+420 720 601 501
00 420 720 601 501
720 601 501
+420 720 601 501
00420 720 601 501
00420720601501
tel:+420-720-601-501
tel:00420-720-601-501