Numbo Call Blocker: Stop Unwanted Calls
Get rid of spam forever!

Ověřená společnost Ověřená společnost

Blockspamcalls AI detekce

Vyhledávání volajícího

Pozitivní hodnocení
4.20
3
Hodnocení Počet hodnocení
0
Komentáře

Znáte toto číslo?

Tlačítko Znám toto číslo
Ano
Tlačítko Neznám toto číslo
Ne

AI Reference BETA

Veronika Havlínová
Vratislavova 11 (2. patro hned vedle výtahu), 128 00 Praha
5.0
(100 recenze)
Dentální hygienistka
Hygienista
Dentální hygienistka
Hygienista
Více informací
Ordinace dentální hygieny
Telefonní číslo
Telefonní číslo +420 723 208 609pozitivní hodnocení. Telefonní číslo patří do kategorie Společnost. U tohoto telefonní čísla neevidujeme žádné hodnocení. Telefonní číslo by mohlo být typu mobil. +420 předvolba je rezervována pro Česká republika. Telefonní číslo je pravděpodobně vlastněno operátorem O2. Telefonní číslo se vyskytuje v časovém pásmu Europe/Prague. Aktuální čas v tomto časovém pásmu je Úterý 12:28.
Umístění kanceláře
Anonym
5.0
Příjemné a sympatické jednání, veškeré úkony mi byly vysvětleny a proběhly bez problémů.S výsledkem jsem velmi spokojený. Doporučuji.
Anonym
5.0
Opravdu profesionální práce. Paní dentální hygienistka je velmi milá, pracuje bez bolestně a opravdu velmi šikovná. Vřele doporučuji
Anonym
5.0
Velmi milá návštěva, pečlivé vyčištění a velmi vyčerpávající a srozumitelné zodpovězení všech mých dotazů. Určitě přijdu znovu :)
Anonym
5.0
Profesionální přístup, vše bez problémů. Dobré příjemné prostředí, dodržení času objednání. Příznivá cena ošetření
Anonym
5.0
Má vynikající přístup, hygienistka je pečlivá, lidská, její výsledky práce skvělé. Naprosto doporučuji.
Anonym
5.0
Vše absolutně bez problému a na profesionální úrovni. Vše hezky vysvětleno. Vše bylo bez bolesti a současně precizně provedeno.
Anonym
5.0
Nejlepší zubní hygiena, kterou mohu všemi deseti doporučit, paní doktorka je velmi milá, pečlivá a lidská. Vše vysvětlí, na nic nespěchá a u ní v ordinaci se cítím velmi příjemně. Dává plno cenných rad nejen nám dospělákům, ale i dětem. Moc děkujeme za dosavadní péči ❤ Manželé Váňovi
... zobrazit více
Anonym
5.0
K zubaři se nikdo netěší ale k veronice ano vždy usměvavá příjemná empaticka mlada dama..doporučuji
Anonym
5.0
Perfect service even for me as a foreigner all happening in English! She will explain you everything and will give you advise. Perfect cleaning of your teeth. I strongly recommand.
Anonym
5.0
- Příjemná, citlivá a ohleduplá lékařka - I přes můj obrovský strach ze zubařů, bylo ošetření velice jemné a snesitelné - Velmi příjemné prostředí - Určitě to nebyla má poslední návštěva
Anonym
5.0
Veronika je naprosty profesional. Nejenom ze zuby opravdu dukladne vycisti pri vsi setrnosti k zubum a dasnim, ale take umi dobre poradit. Doporucuji.
Anonym
5.0
Na paní hygienistku jsem přišel úplně náhodou a byl jsem zde dnes poprvé,ale určitě ne naposledy. Velmi profesionální,ale zároveň přátelský přístup a skvěle odvedená práce, zuby skvěle vyčištěné!!!! Už se těším na další návštěvu.
Anonym
5.0
Naprosta spokojenost. Mohu jen doporucit. Velmi pecliva prace. Cena a cas presne jak bylo domluveno. Pani hygienistka velmi mila a ochotna.
Anonym
5.0
Byla jsem velmi spokojena s profesionálním přístupem specialistky p. Havlínové týkající se dentální hygieny a s poradentstvím při domácí péči o zuby a dásně.Doporučuji všem, kdo stále váhá s návštěvou u specialistky.
Anonym
5.0
Profesionální služby, vše podrobně vysvětleno a velmi šetrně ošetřeno v případě větší citlivosti není problém - doktor Vám píchne injekci na umrtvení
Anonym
5.0
Perfektní péče, velmi milý a osobní přístup slečny hygienistky. Vše detailně vysvětlí a poradí. Mohu jen doporučit.
Anonym
5.0
Vysoce hodnotím profesionalitu ošetření. Návštěvu u Veroniky mohu všem doporučit, také se opět objednám.
Anonym
5.0
Nejlepsi zubni hygiena v Praze - perfektni a peclive provedeni a zaroven skvely osobity pristup. Doporucuji vsema deseti.
Anonym
5.0
Vše bylo perfektní, skvělý přístup, žádné čekání (přesně dle objednání), vynikající péče, velmi doporučuji
Anonym
5.0
Perfektní péče a rady. Doporučuji využít služby. Skvělá povaha a odvedená práce. Kéž by všichni byli takoví
Anonym
5.0
Perfektní přístup k pacientovi, podrobné vysvětlení všech úkonů, vstřícnost, příjemné prostředí a skvělá komunikace.
Anonym
5.0
Paní hygienistka je velmi milá, pečlivá a trpělivá. Ošetření je důkladné a hlavně bezbolestné. Oceňuji také dochvilnost a příjemné prostředí ordinace. Doporučuji!
Anonym
5.0
Nejlepší dentální hygienička na světě! Chodím už pár let a opravdu bych neměnila! Nejvíc doporučuji!
Anonym
5.0
Profesionální a vstřícný přístup. Navíc je to velká sympoška - velmi milý a dobrý člověk. Troufám si ještě tvrdit, že je skvělá i po odborné stránce. Pokud jsem měl v poslední době podezření na kaz, byla první, která jej odhalila. Jsem rád, že mám štěstí k Veronice docházet
... zobrazit více
Anonym
5.0
Nejlepší dentalní hygiena, kterou jsem navštívila. Paní Havlínová byla prijemna, empaticka a velmi profesionalni. Vse dokazala perfektne vysvetlit a kazdy krok okomentovala, abych vedela, co se prave deje. Stravila se mnou vice nez hodinu, aby mi zodpovedela vsechny me dotazy. Dostala jsem sebou…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Skvělý přístup a podrobné vysvětlení všeho, neustálá kontrola toho,jak se cítím,jestli je vše v pořádku
Anonym
5.0
Návštěva u paní Veroniky Havlínové byla pro mě první dentální hygiena vůbec. Ošetření bylo důkladné, byl prostor pro mé dotazy, žádná uspěchaná prohlídka. Velmi jsem ocenila vysvětlování, co bude právě probíhat a zda to bude bolet nebo ne. Ordinace byla také krásně vybavená. Sice nemohu srovnávat s…
... zobrazit více
Anonym
5.0
Byla to moje první návštěva a jsem maximálně spokojená, lidský přístup a skvělá práce. Určitě doporučuji!
Anonym
5.0
Ošetření bylo důkladné, pečlivé a přitom šetrné. Osobní jednání profesionální, mimořádně slušné, korektní a ohleduplné. Žádná nepříjemná překvapení, slečna Havlínová průběžně vysvětluje, co dělá, atd. K ní se opravdu nebojím chodit.
Anonym
5.0
Naprosto profesionální přístup. Historicky jsem neměl úplně dobrou zkušenost, ale lidský přístup a profesionalita mne utvrdily v tom, že obavy byly zbytečné.
Anonym
5.0
Vždy příjemné vystupování, profesionální přístup. Jsem velice spokojená a mohu každému jen doporučit.
Anonym
5.0
Vzdy skvela pece a ochota! Mila, pecliva, prijemna. Hygiena u Veroniky neboli a vzdy se zam tesim!!!!
Anonym
5.0
Rozhodně doporučuji. Za mne zatím nejlepší dentální hygiena, kterou jsem doposud navštívila. Vše mile a podrobně vysvětleno i ukázáno, viditelný zájem a snaha pomoci a pochopit “zubní” problémy.
Anonym
5.0
Skvely pristup ke klientovi i uroven poskytovanych sluzeb. Zcela profesionalni. Naprosta spokojenost!
Anonym
5.0
Paní Havlínová je perfektní, určitě nejlepší ze všech, které jsem zkusila ! Na hygienu k ní chodím jednou za rok a teď už i s dcerou - je skvělá i k dětem, všem doporučuji !
Anonym
5.0
Milá, pečlivá, empatická, přesně vysvětlí co bude dělat a proč, opakovaně se ujišťuje, je-li vše v pořádku, jestli něco nebolí atd. Mohu jen doporučit !
Anonym
5.0
U paní Veroniky jsem byla společně s dcerou a celkový dojem je skvělý od příjemného vystupovaní, pečlivost až po komentování, co se právě provádí s častými dotazy zda je všechno v pořádku. Moc děkujeme a těšíme se na další návštěvu.
Anonym
5.0
Pani Havlinova je vzdy mila, plna energie, pri hygiene popisuje co zrovna dela. Za me naprosta spokojenost :-)
Anonym
5.0
Profesionaln ipřístup vekmi příjemné vystupování .Velmi ráda doporučuji.Dis. Havlínová je milá aperfektní lékařka.Vše vysvětleno a velm imile prostředí.
Anonym
5.0
Milá, vstřícná, profesionální. Po návštěvě u slečny Havlinove už nikdy nebudeme chodit jinam. Doporučuji!
Anonym
5.0
Dnes byly dcery opět na dentální hygieně u paní hygieničky Havlíkové. Opět jsme dostali naprosto profesionální ošetření a milý přístup. Všem, kteří hledají kvalitu za rozumnou cenu vřele doporučuji.
Anonym
5.0
Nejlepsi pristup k pacientovi, jaky jsem kdy zazila, podrobne vysvetleni procedury, podrobne zodpovezeni vsech dotazu.
Anonym
5.0
Profesionální a přitom velmi lidský přístup, výborná péče a také informace o prováděných úkonech.
Anonym
5.0
Skvělé provedení dentální hygieny, procedura trvala opravdu 60 minut, vše dopodrobna vysvětleno, vstřícný a milý přístup k pacientovi. Vřele doporučuji.
Anonym
5.0
Vse perfektni,muzu rict i nadstardantni.Slecna Havlinova velice mila a sikovna.Uz se nemusim bat na dalsi navstevu. Vsem doporucuji!
Anonym
5.0
Člověk si sem chodí odpočinout a odchází s krásným úsměvem. Veronika je velmi pečlivá. Těším se na další návštěvu.
Anonym
5.0
Jsem věrný zákazník. Pečlivost, profesionalita. Výborná komunikace. Vzdy se těším se na další návštěvu.
Anonym
5.0
Slečnu Havlínovou navštěvuji pravidelně a mohu ji jen vřele doporučit pro její citlivý a profesionální přístup. Návštěva v její ordinaci je pro mě vždy jakýmsi odpočinkovým zážitkem s bonusem pěkných, čistých a zdravých zoubků.
Anonym
5.0
Výborný přístup, pečlivost, bez čekání na ošetření. Vše dopodrobna vysvětleno a doporučen způsob čištění zubů a mezizubních prostor.
Anonym
5.0
Velmi příjemná paní, velmi příjemné prostředí, šetrné ošetření, precizní diagnostika. Mohu jen doporučit.
Anonym
5.0
Doporučuji.!!! Vše super paní Havlínová, dentálka i ordinace. Chodím pravidelně cca 2 roky a mám za sebou i domácí bělení zubů taky velká spokojenost.!
Anonym
5.0
Doporučuji, vše proběhlo v pořádku. Pomoc s výběrem mezizubnich kartáčku. Vše vysvětleno, děkuji.
Anonym
5.0
Moc milá paní, vše důkladně vysvětlila, jemné ošetření, přijatelná cena, jasná instruktáž. Naprostá spokojenost.
Anonym
5.0
Osetreni probehlo bezbolestne,velmi citlive a profesionalne.pani doktorka velmi mila empaticka,vse vysvetlovalaNavstevu mohu jen doporucit.
Anonym
5.0
Skvělá jako vždycky, citlivá práce, pečlivá, neodbude Vás. Je potřeba se objednat min. měsíc dopředu, dříve není volno, i to hovoří za její práci
Anonym
5.0
Vřele doporučuji pro velkou profesionalitu, precizně odvedenou práci, citlivý přístup, příjemné vystupování a velkou skromnost. Děkuji.
Anonym
5.0
Tuto dentální hygienu jsem navštívila již podruhé a opět vše na výbornou. Skvělý lidský přístup, vše důkladně vysvětleno, profesionalita.
Anonym
5.0
Slečna hygienistka měla naprosto zlaté ruce, byla neskutečně milá a se vším poradila. Na sto procent ji doporučuji!
Anonym
5.0
Vše naprosto v pořádku. Krásný a milý přístup :) Je to se mnou těžké, protože mám citlivé krčky. Paní Havlínová ale postupovala jako citlivá profesionálka a tak jsem se poprvé přestala bát dentální hygieny.
Anonym
5.0
Pečlivost je tady na prvním místě. Odborný přehled a komunikace s panem stomatologem. Velmi přátelský přístup
Anonym
5.0
Profesionální přístup a skvěle odvedená práce ????. Dcery byly ošetřeny bez bolesti a bez stresu. Mohu doporučit každému.
Anonym
5.0
Úžasná, pečlivá, citlivá, vše srozumitelně vysvětlí. Dokonalá profesionálka. Vždy naprostá spokojenost.
Anonym
5.0
Zkusenost bajecna, profesionalni a velmi mily pristup. jsem nadmiru spokojen. objednam se na dalsi navstevu. dekuji
Anonym
5.0
Pani hygienistka je velmi mila a prijemna, jemna, profesionalni. Jsem velmi mile prekvapena, vysetreni bylo velmi jemne, osetreni profesionalni. Velmi jsem spokojena.
Anonym
5.0
Skvely pristup, profesionalita, vysvetleni a vubec celkove spickova pece. Mohu jen a jen doporucit. Vybaveni na urovni. Komunikace vyborna.
Anonym
5.0
Veronika Havlínová je profesionální, zná svou práci, vždy myslí na svého pacienta. Vždy ukáže, jak čistit lépe. Moje zuby jsou vynikající po každé návštěvě jsou vynikající.
Anonym
5.0
Pokud nekdo hleda kvalitni, milou a šikovnost hygienicku, vřele doporucuji. Pokazde se snazi o maximální pohodlí klienta a vyhovět jeho požadavkům.
Anonym
5.0
Velmi příjemná slečna/paní se zájmem o Váš úsměv. Posezení (pocitově) jako u kadeřnice i přesto, že se jedná o pro mnohé né tak oblíbené ošetření
Anonym
5.0
Skvělá péče, profesionální a lidský přístup dentální hygienistky. S návštěvou jsem byl spokojen a budu se těšit na příště.
Anonym
5.0
Nejmilejší dentální hygienistka. Nejlépe provedená dentální hygiena v mém životě a za dobré peníze. Doporučuji a ještě jednou děkuji! :)
Anonym
5.0
Sice delší objednací lhůty, ale velmi příjemný přístup, kvalitní ošetření, vstřícnost, slušná cena, klidná lokalita...
Anonym
5.0
Pani doktorka je velice pecliva, prijemna a empaticka. Vsechno ukazala a vysvetlila. Rozhone doporucuji!
Anonym
5.0
Vřele doporučuji. Byla jsem moc spokojená. Velmi milý a profesionální přístup, vše mi bylo vysvětleno.
Anonym
5.0
Slečna Veronika je velmi empatická. Po opakované návštěvě jsem opět spokojena s pečlivostí provedeného ošetření.
Anonym
5.0
Velmi milá, ochotná, profesionální! Z přístupu i ošetření jsem nadšená! Takto si představuju zážitek dentální hygieny!
Anonym
5.0
úžasná, úžasná !!! Vřele doporučuji. Jsem nadšena výsledkem, prostředím a přístupem. Vše vysvětleno a skvěle odvedená práce.
Anonym
5.0
Byla jsem velmi spokojená. Paní doktorka je milá a pečlivá. Nemám nic, co bych vytkla. Velké plus je možnost placení platební kartou. Děkuji
Anonym
5.0
Můžu porovnávat s jinými specialisty a opravdu bezkonkurenční přístup, maximální ohleduplnost, opravdu si nemůžu vynachválit
Anonym
5.0
Vlídná, milá, něžná, komunikativní mladá žena, která vám pomůže a poradí. Chodím pouze preventivně bez nutnosti pravidelné dentální hygieny, a přesto si vždy odnesu některá doporučení, pokud má péče o chrup není dokonalá Vracím se sem ráda a naše dcery také. Mohu jen doporučit, žádná výtka
... zobrazit více
Anonym
5.0
Naprostá spokojenost, moc milá paní. Vše do detailu vysvětlila, ošetření bylo šetrné. Prostředí čisté.
Anonym
5.0
Naprosta profesionalita, lidsky a prijemny pristup, flexibilita pri sjednani terminu, velmi dobra cena za ukony
Anonym
5.0
Všechno proběhlo dle očekávání, slečna hygienistka byla moc příjemná, každý úkon předem popsala a vysvětlila.
Anonym
5.0
Paní doktorka byla vynikající. Velmi příjemná, ujišťovala se, zda je vše v pořádku, vždy vysvětlila co bude dělat, velmi pečlivá. Rozhodně doporučuji.
Anonym
5.0
Paní Veronika Havlínová je moc milá, empatická, vše podrobně vysvětlí, z ošetření mám dobrý pocit a mohu vřele doporučit i ostatním.
Anonym
5.0
Skvělá jak po odborné tak lidské stránce. Vždy se k ní těším. Nemám nic, co bych ji jí vytkl. Vřele ji doporučuji!
Anonym
5.0
Velmi citlivý, laskavý a profesionální přístup. Dostatek informací a edukace, moc příjemná byla i slečna stážistka:)
Anonym
5.0
Milá a profesionální hygienistka. Svou práci dělá velmi pečlivě. Pokud chcete mít zuby v pořádku, rozhodně doporučuji návštěvu právě u ní.
Anonym
5.0
Dentální hygienistka Veronika byla velice příjemná, vše dobře vysvětlila, neustále se dotazovala, zda něco nebolí. Vůbec mě to od ní nebolelo.
Anonym
5.0
Pani je moc mila a praci odvadi dukladne a peclive.vse vysvetli, odpovi a ukaze.Komunikace je vytecna.
Anonym
5.0
Paní hygienička je naprosto úžasná!!!! Jsem vždy spokojena a mohu jen vřele doporučit. Objednání přes internet taky skvělá věc
Anonym
5.0
Určitě doporučuji. Slečna hygienistka má milý a profesionální přístup. Vše nejprve vysvětlila a nakonec i poradila, jak lépe zuby čistit. Dostala jsem i na ukázku pár mezizubních kartáčků. Prostě super :)
Anonym
5.0
Na dentální hygieně jsem byla poprvé a musím říct, že taková péče, vysvětlení a rady jsem ani nečekala. Cítila jsem se tam velice příjemně, ošetření bylo profesionální a velice citlivé. Vřele doporučuji a už teď vím, že se budu ráda vracet.
Anonym
5.0
Velice milá paní hygienistka. Ochotná, vše vysvětlí a je pečlivá. Určitě doporučuji. Ordinace působí také velice příjemným dojmem.
Anonym
5.0
Paní Havlínová je úžasná, empatická, s osobním přístupem k pacientovi. Velice ochotná a milá. Ošetření bylo bezbolestivé. Děkuji.
Anonym
5.0
Velmi příjemná návštěva. Slečna / paní Veronika byla ochotná a vše podrobně a srozumitelně vysvětlila. Opakovaně se ptala, jestli je vše v pořádku. Celková spokojenost.
Anonym
5.0
Opravdu skvela navsteva dentalni hygieny. Pani hygienistka je mila, vse krasne vysvetli a je opravdu velice jemna pri praci. Vrele doporucuji.
Anonym
5.0
Ordinaci navštěvujeme celá rodina již několik let a velmi oceňujeme skvělou, profesionální, precizní a milou péči!
Anonym
5.0
Jedním slovem SUPER ! Ošetřeni jemné, pečlivé, vše před výkonem vysvětleno. Mohu jen doporučit, není se čeho bát
Anonym
5.0
Dávám nejvyšší počet hvězdiček za přístup i péči, komunikaci a zájem o klienta. Nelze nic vytknout. Velké plus je možnost objednání přes internet.
Anonym
5.0
Pánbůh mi nadělil citlivé zuby, nemám zrovna dobrý pocit, když sedím v zubařském křesle. Slečna Veronika, ale všechny Vaše obavy rozptýlí. Pečlivá, citlivá, příjemná jako člověk, o všem informuje a jako bonus za velmi dobré ceny :). Přeji mnoho fajn pacientů a ať Vás kotník nebolí :). A. Herold
... zobrazit více

Hodnocení telefonního čísla +420 723 208 609

Pozitivní hodnocení
Blockspamcalls AI detekce
Společnost
07-20-2021
3x
Více recenzí
Tlačítko Více recenzí
Skrýt recenze
Tlačítko Skrýt recenzí

Naši pomocníci blokování hovorů

Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.
Numbo Call Blocker: Zastavte otravné telefonáty na vašem iPhone.

Máte dost otravných telefonátů?

Získejte aplikaci!

Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.
Octocaller: Navždy se zbavte spamu.

Dovolte aplikaci, aby pro vás identifikovala volající.

Získejte aplikaci!

Přidat moji recenzi

Jméno/firma volajícího

Kdo vám volal z 723208609?

Možné zápisy tohoto telefonního čísla jsou:
723208609
723 208 609
00420 723 208 609
+420 723 208 609
+420 723 208 609
00 420 723 208 609
723 208 609
+420 723 208 609
00420 723 208 609
00420723208609
tel:+420-723-208-609
tel:00420-723-208-609